دوشنبه، 3 تیر 1398 - 19:00
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15999صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاپنجشنبه، 23 خرداد 1398 - 13:07

رئیس مرکز پیوند مغز استخوان خوزستان از انجام ۱۵۴ مورد پیوند موفق در استان خبر دادبه گزارش وب‌دا خوزستان، سه شنبه 21 خردادماه 1398 مراسم جشن چهارمین سالگرد مرکز پیوند مغز استخوان استان خوزستان با حضور دکتر رمضان احدی مشاور رئیس دانشگاه در حوزه سلامت، پروفسور اردشیر قوام‌زاده پدر علم پیوند ایران، دکتر بیژن کیخایی رئیس بیمارستان شهید بقایی 2، دکتر احمد احمدزاده دیلمی رئیس مرکز پیوند بیمارستان شهید بقایی 2، جمعی از بیماران که پیوند مغز استخوان انجام داده بودند و جمعی از کارکنان دانشگاه در محل تالار شهدا دانشگاه برگزار شد.

دکتر احمد احمدزاده دیلمی در آیین چهارمین سالگرد انجام پیوند موفقیت امیز مغز استخوان در خوزستان گفت: تا قبل از بهمن‌ماه سال 94 در خوزستان هیچ مورد پیوند مغز استخوان انجام نمی‌شد و تمامی بیماران نیازمند پیوند مغز استخوان به خارج از استان ارجاع داده می شدند.

رئیس مرکز پیوند مغز استخوان استان خوزستان در ادامه بیان کرد: نخستین استارت پیوند مغز استخوان در خوزستان را یکی از بیماران دچار سرطان خون زد؛ که متاسفانه به دلیل اینکه مدت زمان زیادی در لیست انتظار بیمارستان شریعتی ماند، بیماری اود و بیمار فوت شد.

رئیس مرکز پیوند مغز استخوان خوزستان در ادامه به نامه ای از این بیمار مبنی بر اینکه چرا در خوزستان با این همه پتانسیل و متخصص مرکز پیوند مغز اسخوان ندارد؟، اشاره کرد و گفت: پس از آن بود که هماهنگی با معاونت درمان وقت دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصمیم لازم در این زمینه لحاظ شد.

وی با اشاره به این مطلب که تاکنون 154 مورد پیوند مغز استخوان در خوزستان انجام شده است، اذعان داشت: تاکنون ۱۲۹ مورد پیوند در بزرگسالان و ۲۵ مورد نیز در اطفال صورت گرفته است.

رئیس مرکز پیوند مغز استخوان خوزستان میزان موفقیت پیوندهای مغز استخوان در استان را تاحد 90 درصد اعلام کرد و گفت: این مرکز پیشرفت های قابل توجهی طی این چند سال داشته است و در حال حاضر نیز بخش ICU با 10 تخت فعال مشغول ارائه خدمات درمانی به بیماران است.

احمدزاده با اشاره به میزان تجهیزات در مرکز پیوند مغز استخوان افزود: مرکز پیوند مغز استخوان خوزستان که از لحاظ امکانات جزء مراکز برتر کشوراست دارای بانکها و آزمایشگاهی با تمام جهیزات بوده و از لحاظ تخصص جزو مراکز خوب کشور بشمار میرود.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی