دوشنبه، 3 تیر 1398 - 19:01
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15998صفحه نخست » اخبارسه شنبه، 21 خرداد 1398 - 13:34
اولین جلسه کارگروه مهندسی مشاغل قطب جنوب غرب کشور در دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه کارگروه مهندسی مشاغل قطب جنوب غرب کشور در دانشگاه برگزار شدبه گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، سه‌شنبه 21 خردادماه 98 اولین جلسه کارگروه مهندسی مشاغل قطب جنوب غرب کشور با حضور مهندس امید شیخی علیزاده مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه، لیدا زنگنه رئیس گروه مهندسی مشاغل دانشگاه و جمعی از مدیران توسعه سازمان و تحول اداری، روسا و کارشناسان گروه مهندسی مشاغل قطب جنوب غرب کشور در سالن حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه ضمن خوشامدگویی به حاضرین گفت: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بعنوان سرگروه و دبیر کارگروه مهندسی مشاغل قطب جنوب غرب کشور و دانشگاه‌های علوم پزشکی لرستان، آبادان، دزفول، بهبهان و شوشتر اعضای این کارگروه می‌باشند.

امید شیخی علیزاده ادامه داد: این کارگروه با هدف رفع ابهامات از قوانین و مقررات و رسیدن به وحدت رویه در عملکرد مهندسی مشاغل  و همکاری با مرکز در ارائه پیشنهاد و ارسال نظرات مرتبط درخواستی مرکز توسعه مانند بازنگری ضوابط انتخاب و انتصاب مدیران و سایر موارد می‌باشد.

وی گفت: در این کارگروه مشاغل عمومی و ارائه پیشنهادات انجام شده توسط هر دانشگاه و همچنین 30 رشته شغلی فعلی مورد بررسی قرار گرفت.

لیدا زنگنه رئیس گروه مهندسی مشاغل نیز توضیحاتی در خصوص دستور کار جلسه و بازنگری مشاغل عمومی ارائه داد.

گفتنی است در این جلسه مصوباتی نیز تصویب شد.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی