دوشنبه، 3 تیر 1398 - 18:55
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15997صفحه نخست » اخبارسه شنبه، 21 خرداد 1398 - 13:29
جلسه ارزیابی درونی کمیته اعتباربخشی دانشگاه برگزار شد

جلسه ارزیابی درونی کمیته اعتباربخشی دانشگاه برگزار شدبه گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دوشنبه 20 خردادماه 98 اولین جلسه ارزیابی درونی کمیته اعتباربخشی دانشگاه در سال جاری با حضور دکتر مهران حق پرست دبیر کمیته اعتبار‌بخشی دانشگاه، فرزانه اختریان مسئول دبیرخانه برنامه‌ریزی عملیاتی منطقه 4 معاونین توسعه و زهرا طهماسبی کارشناس اعتباربخشی در دفتر دبیرخانه برنامه‌ریزی عملیاتی برگزار شد.

مسئول دبیرخانه برنامه‌ریزی عملیاتی منطقه 4 معاونین توسعه با اشاره به اهمیت موضوع اعتباربخشی گفت: این جلسه با هدف بارگذاری مستندات در سایت اعتبار بخشی کشور برگزار شده است و ادامه فعالیت دانشگاه بعنوان یک واحد آموزشی منوط به کسب گواهی از کمیسیون اعتباربخشی کشور می‌باشد.

فرزانه اختریان ادامه داد: استانداردهای اعتباربخشی در حوزه‌های مختلف مالی، مدیریت، رسالت و اهداف آموزشی کارکنان و دانشجویان و پژوهشی بصورت سالیانه انجام می‌شود.

وی افزود: ارزیابان برون سازمانی نیز بر اساس رویت مستندات مربوط و تطابق این مستندات با استاندارها، نسبت به صدور گواهی مربوطه اقدام می‌کنند.

مسئول دبیرخانه برنامه‌ریزی عملیاتی منطقه 4 معاونین توسعه گفت: انتظار می‌رود کلیه کارکنان با توجه به حساسیت مستند سازی، نسبت به کسب آگاهی کافی اقدام کنند.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی