دوشنبه، 3 تیر 1398 - 19:00
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15995صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتسه شنبه، 21 خرداد 1398 - 08:11
آمادگی ۲۳ پایگاه کنترل فشار خون در مسجد سلیمان
رئیس مرکز بهداشت مسجدسلیمان از آمادگی 23 پایگاه سنجش فشارخون برای اجرای مناسب فاز دوم برنامه بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در این شهرستان خبر داد.

آمادگی ۲۳ پایگاه کنترل فشار خون در مسجد سلیمان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مسجد سلیمان، دکتر شایسته شمی پور، رئیس مرکز بهداشت این  شهرستان از آغاز بسیج ملی کنترل فشارخون همزمان با سراسر کشور در مسجد سلیمان خبر داد و گفت: پس از گذر از مرحله اطلاع رسانی و آگاهی بخشی فاز اجرایی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون هم زمان با سراسر کشور در شهرستان مسجدسلیمان نیز آغاز شده است.

وی ادامه داد: بر اساس برآوردها، حدود ۴۰ درصد از مردم کشور از بیماری فشار خون خود اطلاعی نداشته و حتی، نیمی از افرادی که از فشار خون خود مطلع هستند نیز، فشار خون خود را کنترل نکرده و به دنبال درمان نیستند. به همین دلیل، بسیج ملی کنترل فشار خون آغاز شد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان مسجدسلیمان گفت: این طرح از 18 خرداد 98 در کلیه واحد های بهداشتی و پایگاه های سنجش سلامت برای افراد بالای ۳۰ سال، زنان باردار و بیماران کلیوی به صورت رایگان اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد:  بیمارستان ۲۲ بهمن، کلینیک ولی عصر، اداره تامین اجتماعی، دفتر پیشخوان تامین اجتماعی، مطب مامایی کوچه پزشکان، اداره دارایی، شهرداری، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بیمارستان تامین اجتماعی، پایگاه هوانیروز، بیمارستان شرکت نفت، طب کار (کلگه)، طب کار خصوصی (روبروی گاراژ شرکت نفت)، را برای عموم مردم و شرکت آلومینیوم کاوه، اداره گاز، شرکت صنایع پتروشیمی ، کارخانه آرد، اداره برق، اداره آبفای روستایی، تصفیه خانه جنوب شرق، شرکت هونگ دا ا cnpci، واحد جذب آب پترو شیمی رازی خاص کارکنان ادارات و شرکت ها در نظر گرفته شده است.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان مسجدسلیمان در پایان سخنان خود با بیان این که شناسایی به موقع فشار خون باعث طول عمر می شود از عموم شهروندان خواست با در دست داشتن کارت ملی خود در این طرح بزرگ ملی شرکت کنند.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی