شنبه، 4 خرداد 1398 - 08:45
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15829صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتشنبه، 28 اردیبهشت 1398 - 09:48
اولین جلسه بسیج ملی کنترل فشارخون در باغملک
مدیر شبکه بهداشت و درمان باغملک در اولین جلسه بسیج ملی کنترل فشارخون شهرستان باغملک با تاکید بر اجرای این طرح در شهرستان به کمپین این طرح ملی پیوست.

اولین جلسه بسیج ملی کنترل فشارخون در  باغملک

این جلسه با حضور دکترزمان زاده مدیرشبکه بهداشت، دکترجوادی سرپرست مرکزبهداشت و مسئولین واحدهای ستادی شبکه و مرکزبهداشت برگزارشد.

دکترزمان زاده درخصوص اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون وهمچنین سیاست های وزارت بهداشت ودانشگاه علوم پزشکی اهوازمطالبی عنوان نمود.

وی گفت:ازآنجائیکه در وزارت بهداشت ودرمان آموزش پزشکی برنامه ریزی های علمی وتعیین چهارچوب این بسیج ملی مشخص گردیده وساختارشورای راهبردی وساختاراجرائی این بسیج ملی درستاد وزارت تعیین شده است می طلبدکه در شهرستان باغملک هم باهمکاری وهماهنگی باسایرادارات ونهادها، سازمان ها و مردم و با برگزاری جلسات آموزشی و همچنین در شورای سلامت  نسبت به اجرای موفق بصورت مطلوب وباکیفیت اقدام شود.

سپس دکترجوادی سرپرست مرکزبهداشت شهرستان، ضمن اعلام آمادگی واحدهای ستادی مرکزبهداشت گفت: تمامی مقدمات این طرح انجام شده است و رعایت کردن سطح ارجاع توسط بهورز، مراقبت سلامت، جلسه توجیهی با بهورزان وپیامک به عموم مردم از اولویت کاری مرکزبهداشت جهت اجرای طرح مذکور است.

در این جلسه مهندس حبیب ا... شهریاری مسئول واحدمبارزه بابیماری هاگزارشی از وضعیت این طرح ونحوه اجرای طرح ملی کنترل فشارخون افرادبالای 30 سال مباحث علمی وبرنامه های کاری این واحد را ارائه نمود.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: فشارخون بالا، یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ناتوان‌کننده جامعه امروز