شنبه، 4 خرداد 1398 - 08:47
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15824صفحه نخست » اخبارچهارشنبه، 25 اردیبهشت 1398 - 09:24
آغاز مسابقات ورزشی جام رمضان ویژه کارکنان دانشگاه
به مناسبت ایام پرفیض ماه مبارک رمضان، مسابقات ورزشی جام رمضان ویژه کارکنان دانشگاه برگزار می‌شود

آغاز مسابقات ورزشی جام رمضان ویژه کارکنان دانشگاهبه گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دبیر کمیته ورزش کارکنان دانشگاه گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و بمناسبت ایام پر فیض ماه مبارک رمضان، مسابقات ورزشی جام رمضان ویژه کارکنان از بعدظهر روز سه‌شنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.

صادق پورافضل ادامه داد: امسال نیز همانند سال‌های قبل و با هدف ترویج فرهنگ ورزش بین کارکنان، مسابقات ورزشی برای آقایان و بانوان در سه رشته ورزشی فوتبال، والیبال و آمادگی جسمانی توسط اداره رفاه و تربیت بدنی کارکنان و با همکاری تربیت بدنی دانشگاه برنامه‌ریزی و برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: در مسابقات ورزشی فوتبال در بخش آقایان، 10 تیم در این مسابقات اعلام آمادگی کرده‌اند که طی جلسه روز پنج‌شنبه 19 اردیبهشت‌ماه در سالن ورزشی اداره رفاه و با حضور مربی و سرپرست تیم‌های شرکت کننده، قرعه کشی و برنامه‌ریزی لازم انجام شد.

دبیر کمیته ورزش کارکنان دانشگاه خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی، تمامی مسابقات ورزشی همزمان شروع خواهد شد و اولین بازی فوتبال در این دوره از مسابقات نیز در روز سه‌شنبه 24 اردیبهشت‌ماه سال جاری پس از افطار رأس ساعت 21 در زمین چمن شماره 1 و 2 دانشگاه آغاز می‌شود.

پورافضل افزود: در بخش بانوان نیز برنامه‌ریزی و تدارکات اولیه در رشته‌های والبیال و آمادگی جسمانی انجام شده است و تیم والیبال بانوان دانشگاه با سایر تیم‌های ادارات سطح شهرستان اهواز به صورت چهارجانبه بازی می‌کند.

وی همچنین یادآور شد: مسابقات آمادگی جسمانی بانوان نیز هفته آینده برگزار می‌شود.

گفتنی است این مسابقات تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و به تیم‌های برتر لوح یادبود اهدا می‌شود.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: فشارخون بالا، یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ناتوان‌کننده جامعه امروز