دوشنبه، 3 تیر 1398 - 18:58
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15630صفحه نخست » اخبارچهارشنبه، 28 فروردین 1398 - 14:08
مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از انجام تعمیرات مختلف در خوابگاه‌های دانشجویی خبر داد و گفت: خوابگاه‌های دانشگاه از ۲۹ فروردین‌ماه بازگشایی می‌شوند

اقدامات متعددی در ایام نوروز برای خوابگاه‌های دانشجویی انجام گرفت/ بازگشایی خوابگاه‌ها از ۲۹ فروردینبه گزارش مفدا اهواز، دکتر بیژن حسین‌پور مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه از 29 فروردین ‌ماه بازگشایی می‌شوند گفت: از روزهای پایانی اسفندماه ۹۷ که تعطیلات دانشجویان آغاز شد تا پایان تعطیلات نوروزی، اقدامات متعددی در خوابگاه‌های دانشجویی انجام گرفت.

وی بیان کرد: با اینکه کار در حوزه دانشجویی و خوابگاه‌ها همیشگی بوده اما معمولا ایامی از سال که دانشجویان در خوابگاه‌ها حضور ندارند، بهترین فرصت برای انجام اقدامات عمده‌تری می‌باشد که با حضور دانشجویان امکان پذیر نیست.

حسین‌پور افزود: سم‌پاشی کلیه اماکن خوابگاهی از جمله اقدامات مهمی است که هر ساله در ایام نوروز و قبل از آغاز سال تحصیلی انجام می‌گیرد و امسال نیز مطابق روال قبل انجام گرفت.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه با اشاره به وضعیت اقلیمی خوزستان تصریح کرد: از روزهای نخست تعطیلات نوروزی بیش از ۱۱۰۰ کولر در اماکن خوابگاهی شستشو، گازگیری و مجددا نصب شد.

وی گفت: بازسازی و نصب سقف کاذب سایت کامپیوتر بلوک ۲ خوابگاه بوستان که قبلا بر اثر پوسیدگی ریزش کرده بود، تعمیرات و رفع نقص و گچ‌کاری اطراف درب تعدادی از اتاق‌های خوابگاه صدف، لایروبی فاضلاب خوابگاه صدف، رفع نقص لوله کشی آب سرد خوابگاه بوستان و ... از دیگر اقدمات انجام شده توسط اداره خدمات امور دانشجویی این مدیریت در ایام تعطیلات بود.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی