جمعه، 30 فروردین 1398 - 09:58
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15625صفحه نخست » اخبار معاونت هاسه شنبه، 27 فروردین 1398 - 12:24
بازدید اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان از آسیب دیدگان از سیل
اعضای دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی (ساغ) استان با هدف ارتقا وضعیت بهداشتی محل های اسکان اضطراری آسیب دیدگاه از سیل، بصورت مستمر از مناطق سیل زده خوزستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، در خلال این بازدیدها اعضای کارگروه ساغ از منطقه صفاک و چم العبید شهرستان باوی بازدید کرده و پیگیری های لازم جهت استقرار 20 چشمه سرویس بهداشتی سیار را با هماهنگی هلال احمر شهرستان و دهیاری منطقه و با مشارکت سپاه استان فارس انجام دادند. همچنین پیگیری هایی هم جهت تهیه حمام از طریق واحد مهندسی سپاه انجام شده است.

آموزش نحوه نگهداری مواد غذایی و دفع صحیح فاضلاب انسانی، فضولات حیوانی و پسماند انجام شد و همچنین با همراهی یک تن از خیرین اقلام بهداشتی مورد نیاز در این مناطق توزیع شد.

جلسه با مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان حمیدیه یکی دیگر از اقدامات کارگوه ساغ استان است که در جهت خدمات رسانی به مناطق آسیب دیده از سیل و به منظور شناسایی مشکلات برون بخشی و تعامل با سایر ادارات و شناسایی و تهیه لیست مشکلات برگزار شده است.

همچنین مراجعه به کمپ های شهرستان حمیدیه (دبیرستان ولایت-ثامن الائمه-جواد الائمه) و برگزرای جلسات با مدیران کمپ ها به منظور شناسایی مشکلات قابل حل از طریق برقرای ارتباطات بین بخشی با سایر ادارات و سازمان ها و همینطور شناسایی مدیران کمپ ها و معرفی ایشان به مدیران شبکه ها جهت تعامل بین بخشی از دیگر اقدامات کارگروه ساغ استان خوزستان است.

علاوه بر این موارد با توجه به اینکه نسبت به انجام سونوگرافی زنان باردار توسط مدیر کمپ دبیرستان ولایت اعلام نیاز شده بود، هماهنگی لازم جهت مراجعه متخصص زنان جهت اعزام به محل به همراه دستگاه سونوگرافی انجام شد.

گفتنی است بازدید از اردوگاه شهید غلامی، جلسه با فرمانده اردوگاه دریافت لیست مشکلات و اقلام مورد نیاز، پیگیری و رفع مشکل سرریز سپتیک فاضلاب در اردوگاه شهید غلامی حمیدیه با هماهنگیی امور شهری استانداری و اداره آبفا شهرستان حمیدیه وتهیه و ارسال اقلام بهداشتی مورد نیاز با هماهنگی معاونت بهداشت از دیگر اقدامات انجام شده در کارگروه ساغ استان در جهت خدمات رسانی به ساکنین مناطق آسیب دیده از سیل است.

خاطر نشان می سازد کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان(ساغ)، ذیل مجموعه معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در حال فعالیت است.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: امدادرسانی به مردم مناطق سیل زده با همکاری تمامی سازمانها صورت گرفته است