جمعه، 30 فروردین 1398 - 09:58
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15624صفحه نخست » اخبار معاونت هاسه شنبه، 27 فروردین 1398 - 12:22
بازدید مدیران و کارشناسان معاونت اجتماعی دانشگاه از آسیب دیدگان سیل در کارون
مدیران و کارشناسان معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به همراه گروه جهادی راه خدا از اردوگاه آسیب دیدگان سیل شهرستان کارون ساکن در مدرسه عترت بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دانشگاه، در این بازدید ضمن نیازسنجی اقلام بهداشتی جلسه ای با جوانان ساکن در اردوگاه جهت جلب مشارکت مردمی در مدیریت اردوگاه و اقدامات لازم تشکیل شد.

گفتنی است با توجه به تاثیر مشارکت مردم برای پیشگیری از اسراف و ناهماهنگی ها و تاثیر در ایجاد روحیه و نشاط در مردم از جوانان درخواست شد در مدیریت اردوگاه سهیم باشند.

خاطر نشان می سازد در ادامه تعدادی از جوانان ساکن داوطلب شدند در توزیع غذا، نظافت سرویس های بهداشتی، شناسایی  اقلام بهداشتی و فردی مورد نیاز و مدیریت آنها با مسؤولین اردوگاه همکاری کنند.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: امدادرسانی به مردم مناطق سیل زده با همکاری تمامی سازمانها صورت گرفته است