دوشنبه، 3 تیر 1398 - 18:55
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15612صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاسه شنبه، 27 فروردین 1398 - 11:03
افتتاح بیمارستان صحرایی شهرستان بستان ویژه سیل زدگان با حضور دکتر حریرچی معاون کل وزارت بهداشت

به گزارش وب دا خوزستان، بیمارستان صحرایی شهید بقایی شهرستان بوستان، سه شنبه 27 فروردین ماه 98، با حضور دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اعلام این مطلب گفت: این بیمارستان صحرایی دارای 24 تخت بستری بوده که با هدف ارائه خدمات درمان به مردم  مناطق سیل زده افتتاح شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار داشت: کادر درمان این بیمارستان با تخصص های داخلی، اطفال، ارتوپدی، قلب، زنان، مغز و اعصاب، چشم و گوش حلق بینی طب اورژانس و پزشکی عمومی به مردم سیل زده امداد رسانی خواهند کرد.

همچنین این بیمارستان دارای واحدهای آزمایشگاه، دندانپزشکی، ام آر آی، سی تی اسکن، اورژانس و سونوگرافی مشغول به فعالیت و ارائه خدمات درمانی به سیل زدگان هستند.

لازم به ذکر است دکتر حریرچی قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی این سفر به مناطق سیل زده خوزستان از دیگر اردوگاههای محل اسکان سیل زدگان بازدید کرد.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی