دوشنبه، 3 تیر 1398 - 18:59
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15563صفحه نخست » اخباردوشنبه، 26 فروردین 1398 - 13:25
استمرار فعالیت‌های جهادگران دانشگاه علوم پزشکی اهواز در مناطق سیل زده استان
جهادگران دانشگاه علوم پزشکی اهواز در دومین هفته فعالیت‌های جهادی خود در مناطق سیل زده، خدمات مختلفی را به سیل زدگان ارائه دادند

استمرار فعالیت‌های جهادگران دانشگاه علوم پزشکی اهواز در مناطق سیل زده استانبه گزارش مفدا اهواز، علی منصوری دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی اهواز از استمرار فعالیت‌های خدمات رسانی به مناطق سیل زده در دومین هفته متوالی توسط جهادگران دانشگاه خبر داد.

منصوری گفت: از ابتدای وقوع سیل در چندین استان کشور از جمله شهر و روستاهای زیادی از استان خوزستان، آنچه که بیش از حضور گسترده نیروها و سازمان‌های امدادی و خدمات رسانی توجه همگان را جلب کرد، مشارکت و حضور پرشور گروه‌های جهادی دانشجویی از دانشگاه‌های مختلف در کنار مردم بود که با برگزاری اردوهای جهادی در مناطق سیل زده، علم و توان خود را در کمک رسانی به هموطنانمان به کار گرفتند.

دبیر کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی اهواز که از ابتدای وقوع سیل، خود در مناطق سیل زده حضور پیدا کرده بود، افزود: به همت کانون هلال احمر و کانون فعالیت‌های جهادی دانشگاه، جهادگران در دومین هفته از فعالیت خود، با حضور در روستای جنادله شیخ خالد از روستاهای شهرستان حمیدیه، خدمات گسترده بهداشتی و درمانی به سیل زدگان ارائه دادند.

وی خاطرنشان کرد: تیم درمانی گروه جهادی راه خدا بر اساس اعلام نیاز شبکه بهداشت و درمان شهرستان حمیدیه با تشکیل تیم سلامت متشکل از پزشک، پرستار، ماما و کارشناسان بهداشت، خدمات بهداشتی و درمانی به اهالی این منطقه ارائه دادند.

منصوری بیان کرد: راه ارتباطی این منطقه با جمعیتی قریب به ۱۰۰۰ نفر زیر آب رفته و تردد تنها از طریق مسیرهای صعب العبور امکان پذیر است.

توزیع دارو و شیر خشک بر اساس اعلام نیاز مرکز بهداشت شهرستان و توزیع بسته‌های بهداشتی برای کودکان و بانوان از دیگر فعالیت‌های جهادگران در این روستا بود.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی