دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 09:02
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15409صفحه نخست » اخبار معاونت هاجمعه، 24 اسفند 1397 - 16:16
بیست و دومین مراسم ازدواج دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد

به گزارش وب دا خوزستان، جمعه 24 اسفندماه 97، مراسم ویژه ازدواج دانشجویی با حضور حجت الاسلام عادلی نژاد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز و دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه، دکتر مجتبی توکلی مدیر فعالیتهای فوق برنامه، دکتر حمزه لوی مدیر روابط عمومی و جمعی از زوجین دانشجو به همت ستاد برگزاری آئین ازدواج دانشجویی در دانشگاه برگزار شد .

در این مراسم ساده زوجین دانشجو علاوه بر صرف ناهار در کنار مسئولین و در کارگاه های آموزشی ارتباطات زناشویی و راه های تحکیم خانواده شرکت نمودند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این مراسم با اشاره به اهمیت و ضرورت شناخت زوجین از یکدیگر ضمن تاکید بر آموزش و توانمندسازی زنان در زمینه تحکیم بنیان خانواده، ترویج سبک زندگی اسلامی - ایرانی بین زنان، فرهنگسازی در زمینه الگوهای کارآمدسازی و پایدار خانواده‌ها، کاهش عوامل مخاطره‌آمیز و تقویت و تعمیق نقش مادری و همسری بین زنان را جزو راهکارهای مؤثر در زمینه تحکیم بنیان خانواده‌ها عنوان کرد.

وی گفت: دانشجویانی که سال های گذشته در دانشگاه حضور داشتند می دانند که برنامه امسال با سال های گذشته متفاوت بوده، به این دلیل که امسال دانشگاه هزینه های اعزام سفر هدیه مقام معظم رهبری به زوج های دانشجو را به عهده گرفته، لذا پس از هماهنگی با ریاست دانشگاه و معاونت آموزشی ان شاءالله در فروردین ماه۹۸، یک کاروان متمرکز زوجین دانشجو راهی مشهد خواهند شد و در آنجا یک برنامه مفصل ازدواج دانشجویی برگزار می گردد.

نماینده نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه خبر داد، در راستای تسهیل فرآیند وام  ازدواج خوشبختانه هماهنگی های لازم با بانک های مستقر در دانشگاه برای زوجین دانشجو صورت گرفته است، همچنین علاوه بر هدیه ریاست دانشگاه با هماهنگی های صورت گرفته با بانک در نظر گرفته شده از طرف دانشگاه یک وام قرض الحسنه به زوجین دانشجو داده شود.

در بخش دیگری از این مراسم رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز ضمن آرزوی خوشبختی برای این جوانان با تأکید بر اینکه معیار و انگیزه ازدواج بایستی بر اساس کمال و برگزیدن تقوا و عفاف باشد، گفت: ازدواج به عنوان سنگ بنای اولیه خانواده و به عنوان عاملی اساسی برای زوجیت و همدلی دو جوان و زمینه بالندگی و پیشرفت همسران به شمار می آید.

وی ادامه داد: از این که در این شرایط سخت دانشجویی، اقتصادی و اجتماعی شما جوانان از خط مجردی رد شده و تشکیل خانواده داده اید بسیار خوشحالم و برایتان آرزوی خوشبختی و سربلندی دارم.

گفتنی است در این روز مسئولین دانشگاه، 70 زوج دانشجو دانشگاه علوم پزشکی اهواز را با دعای خیر در اولین سفر به عتبات عالیت بدرقه نمودند.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.