دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 08:59
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15408صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتجمعه، 24 اسفند 1397 - 16:33
بازدید رئیس مرکز بهداشت هفتکل از خانه های بهداشت واحد های تابعه
ریاست مرکز بهدا شت هفتکل از خانه بهداشت کوی طالقانی بازدید بعمل آورد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان هفتکل رئیس مرکز بهداشت هفتکل از خانه بهداشت کوی طالقانی بازدید بعمل آورد.

مهندس مهرداد آهنگی رئیس مرکز بهداشت هفتکل در ادامه بازدیدها از خانه های بهداشت در بازدید از خانه بهداشت کوی طالقانی و تشکر از زحمات بهورزان کوی طالقانی از نزدیک وضعیت کیفی وکمی خدمات دهی به مردم را مورد ارزیابی قرارداد .

وی گفت: هدف از این پایشها شناسایی نقاط ضعف وتلاش برای مرتفع کردن این نقاط می باشد و مجموعه مرکز بهداشت شهرستان ایجاد بستر مناسب جهت افزایش خدمات دهی و افزایش ارتقای سلامت جامعه می باشد و لازم است همه تلاش همکاران در جهت افزایش رضایت مردم باشد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان در ادامه ضمن پاسخگویی به سوالات و مشکلات مراجعه کنندگان به خانه بهداشت گفت: قطعا تمام تلاش ما براین است که بهترین خدمات را به شهروندان ارائه کرده و با برنامه ریزی بهتر و تلاش بیشتر همکاران بتوانیم در جهت افزایش رضایتمندی همشهریان گام برداریم .

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.