دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 09:03
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15407صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتجمعه، 24 اسفند 1397 - 16:29
نشست هماهنگی خدمات رسانی در تعطیلات نوروز در هفتکل
نشست هماهنگی دکتر افشین فلاحت کار سرپرست شبکه بهداشت ودرمان هفتکل با پزشکان تیم سلامت پیرامون تعطیلات نورزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان هفتکل نشست هماهنگی دکتر افشین  فلاحت کار سرپرست شبکه بهداشت ودرمان هفتکل با پزشکان تیم سلامت  پیرامون تعطیلات نورزی برگزار گردید.

دکتر افشین فلاحت کار سرپرست شبکه بهداشت ودرمان هفتکل ضمن تشکر از فعالیت پزشکان در هفتکل گفت: با توجه به اینکه در ایام تعطیلات نوروزی بار مراجعات به مراکز درمانی بیش از دو برابر می شود، لازم است برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی در ایام نوروز تدابیر لازم اندیشیده شود تا بتوانیم آمادگی کاملی را برای خدمات دهی به شهروندان ومسافرین نوروزی داشته باشیم.

دکتر فلاحت کار در ادامه گفت :نیاز است که اورژانس 115 و پایگاهها امدادجاده ای شهرستان با تمام ظرفیت وبا آمادگی کامل وتجهیزات مناسب، امداد رسانی به مسافرین نوروزی را ارائه دهند.

سرپرست شبکه بهداشت ودرمان هفتکل سپس به وضعیت آزمایشگاه و رادیولوژی شهرستان پرداخت و گفت :تمام مسئولین  واحدهای شیفتی از جمله رادیولوژی ، آزمایشگاه ، تسهیلات زایمانی و..بایدطوری  طوری برنامه ریزی کنند که کوچکترین مشکلی از نظر تجهیزاتی وخدمات دهی به شهروندان نداشته باشیم.

دکتر فلاحت کار درادامه به وضعیت داروخانه شهرستان نیز اشاره نمود وگفت :داروخانه های مراکز باید با ذخیره دارویی مناسب پاسخگوی مراجعین باشند ونیاز است تا قبل از شروع تعطیلات وضعیت دارویی خود را بررسی وکاستی ها راجبران نمایند تا کوچکترین مشکلی در ارائه خدمات به شهروندان پیش نیاید.

در پایان هریک از حاضرین پیشنهادات وراهکارهای خودرا جهت بهبود خدمات دهی به مراجعین در ایام نوروز ارائه نمودند.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.