دوشنبه، 6 خرداد 1398 - 17:02
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15402صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتجمعه، 24 اسفند 1397 - 16:09
تاثیر افزایش فعالیت بدنی در پیشگیری از دیابت

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی، چهارشنبه 22 اسفندماه 97 طرح خطرسنجی توسط واحد سلامت خانواده، آزمایشگاه و واحد مبارزه با بیماریها مرکز بهداشت شهرستان، ویژه کارکنان اداره دادگستری شهرستان لالی انجام شد.

دکتر محمد موحد نسب مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی در این خصوص اظهار داشت: با توجه به اهمیت و شیوع کم تحرکی در جامعه و تاثیر آن در کلیه ابعاد سلامت، از جمله بروز بیماری‌های غیر واگیر همانند قلبی عروقی، سرطان، چاقی، فشار خون، دیابت... و به منظور پیشگیری، تشخیص زود هنگام و کنترل بیماران شناسایی شده ی احتمالی ، طرح خطرسنجی غربالگری و دوره آموزشی با موضوع بیماریهای غیر واگیر در ادارات شهرستان درحال انجام است .

در پایان مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی درخصوص طرح خطرسنجی با اشاره به اینکه در بیماری دیابت نیمی از افراد، از بیماری خود مطلع نیستند، اظهار داشت: زمانی تشخیص داده می شوند که عوارض بیماری ( قطع پا دیابتی، کوری و از کارافتادگی کلیه ها و ... ) خود را نشان داده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: افزایش فعالیت بدنی در پیشگیری از وقوع دیابت در افرادی که در معرض خطرند، بسیار مؤثر است. افراد چاق و افرادی که کم‌تحرک هستند  یا بین بستگان آن‌ها افراد دیابتی دیده می‌شوند در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند.

خبر فوری: رئیس بیمارستان گلستان اهواز: آداب و فرهنگ الهی عیادت از بیماران باید نهادینه و احیا شود