دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 09:02
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15388صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتپنجشنبه، 23 اسفند 1397 - 10:02
بررسی مشکلات بهداشتی بیمارستان رازی با حضور رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز
مشکلات بهداشتی بیمارستان رازی با حضور رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز بررسی شد

بررسی مشکلات بهداشتی بیمارستان رازی با حضور رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز

به گزارش روابط عمومی مرکزبهداشت غرب اهواز در راستای بررسی وضعیت بهداشتی بیمارستان رازی و پیگیری بازدیدها و گزارشات بازرسی های انجام شده توسط کارشناسان سلامت محیط این مرکز نشستی اختصاصی با حضور رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز، رئیس،مدیر، کارشناسان حوزه بهداشت،مسئول کنترل عفونت و مسئول خدمات بیمارستان و کارشناسان بهداشت محیط  مرکز بهداشت غرب در دفتر مدیریت این بیمارستان برگزار شد.

در این نشست دکتر مهرداد شریفی رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز با تاکید بر رعایت مقررات و موازین بهداشتی در بیمارستانها به تشریح رابطه ی بین رعایت بهداشت در بیمارستان و کاهش عفونتهای بیمارستانی برای بیماران و کاهش هزینه های مردمی و درمانی پرداخت و در این باره اظهار داشت: به منظور حفظ سلامت بیماران و همچنین پرسنل شاغل در بیمارستانها رعایت موازین و مقررات بهداشتی از الزام خاصی برخوردار است.و کارشناسان بهداشت محیط وبازرسان باید به این مسئله توجه ویژه داشته باشند چرا که هرگونه بی توجهی در این زمینه منجر به ایجاد مشکلات عدیده ای برای بیماران وپرسنل خواهد شد.

در این نشست رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از خدمات ارزنده دکتر فرهنگ کره بندی ریاست بیمارستان و نگاه ویژه ایشان به مسائل بهداشتی و حمایتهای همه جانبه  وی در زمینه رفع مشکلات بهداشتی از جمله انجام تغییرات اساسی در آشپزخانه و اقدامات انجام شده درسیستم پکیج تصفیه فاضلاب و نیز سیستم جمع آوری پسماند بیمارستان که موجب ارتقاء شاخص های بهداشتی در بیمارستان شده است تقدیر وتشکر نمود وخواستار تقویت پلهای ارتباطی و همکاری بیشتر  بین بیمارستان وکارشناسان بهداشت محیط غرب اهواز به جهت  تقویت نقاط قوت و شناسایی ورفع نقاط ضعف با ارائه راهکارهای مناسب باهمکاری کارشناسان این مرکز شد.

در این نشست که با اولویت پسماند و فاضلاب بیمارستان برگزار گردید، مواردی همچون رعایت گردش کار در آشپزخانه،رعایت مسیر یک طرفه تمیز به کثیف برای جلوگیری از انتقال آلودگی،بکارگیری دستگاه امحاء جدید،تهویه قسمت پسماند، حصارکشی و مسقف نمودن جایگاه موقت نگهداری پسماندهای بیمارستان، تعبیه محل مجزا جهت دپوی پسماندهای عادی(کارتن،کاغذ)، راهبری پکیج تصفیه فاضلاب ،پیگیری نمونه برداری مجدد ازفاضلاب و..... مورد بررسی قرار گرفت و در همین خصوص مقرر گردید ضمن تسریع در روند رفع موارد مطرح شده ،گزارش اقدامات انجام شده به مرکز  بهداشت ارسال گردد و در بازه زمانی معین در هفته های آتی اعضائ حاضر در این نشست بازدیدمشترکی از وضعیت بهداشتی بیمارستان به عمل آورند.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.