دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 09:06
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15379صفحه نخست » اخبار معاونت هاپنجشنبه، 23 اسفند 1397 - 01:21
به همت کانون فعالیت های جهادی و کانون هلال احمر: جهادگران دانشگاه علوم پزشکی اهواز در کوی سیاحی خدمات رایگان بهداشتی درمانی ارائه دادند

خدمات رایگان بهداشتی درمانی به همت جهادگران دانشگاه علوم پزشکی اهواز در کوی سیاحی  جهادگران کانون فعالیت های جهادی و کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در آخرین اردوی جهادی خود در سال 97، خدمات رایگان بهداشتی و درمانی به هموطنان حاشیه نشین کوی سیاحی ارائه دادند.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، گروه جهادی کانون فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با همکاری کانون هلال احمر در بیست و دومین و آخرین اردوی جهادی خود در سال 97، در قالب خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی،غربالگری،آموزش بهداشت و سلامت و آموزش های فرهنگی خدمات رایگان به اهالی کوی سیاحی ارائه دادند.

کاظم میرابی زاده دبیر کانون فعالیت های جهادی دانشگاه گفت: در بخش پزشکی این اردو بیش از 10 متخصص و فوق تخصص از رشته های قلب و عروق، چشم پزشکی، زنان و زایمان، اطفال،داخلی،مغز و اعصاب، ارتوپدی و مفاصل اقدمات درمانی انجام دادند.

وی بیان کرد: علاوه بر بخش پزشکی خدمات دندانپزشکی نیز با زحمات چهار تن از دندانپزشکان در یونیت های مستقر در منطقه ارائه شد.

میرابی زاده در ادامه تصریح کرد:خدمات گفتاردرمانی، فیزیوتراپی،کاردرمانی، شنوایی سنجی، بینایی سنجی و تغذیه نیز توسط کارشناسان رشته های فوق ارائه و غربالگری های فشارخون و قندخون انجام شد.

دبیر کانون فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشی اهواز بیان کرد: در این اردو بیش از 120 دانشجو در رشته های مختلف دانشگاه حضور داشته و در کنار اساتید خود برای کاهش درد و بهبود وضعیت بهداشت و سلامت مردم عزیز کشورمان در حاشیه شهر اهواز تلاش کردند.

گفتنی است این اردو به مدت دو روز از 16 الی 17 اسفندماه 97 در کوی سیاحی، از مناطق حاشیه شهر اهواز برگزار شد.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.