دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 09:02
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15377صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتچهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 22:26

نمایشگاه پیشگیری از سوانح و حوادث در مرکز خدمات جامع سلامت شهرستان باوی برگزار شدبه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان باوی 21 اسفندماه 97 نمایشگاه پیشگیری از سوانح و حوادث در مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شیبان به همت مراقبین سلامت و واحد سلامت خانواده ستاد شهرستان برگزار شد.

علیپورکارشناس مسول واحد سلآمت خانواده شهرستان باوی گفت: با توجه به اینکه یکی از شاخص های مهم توسعه و سلامت، میزان مرگ و میر کودکان زیر 5 سال میباشد،کاهش مرگ و میر کودکان بعنوان یک تعیین کننده مهم سلامت از اهداف توسعه ی هزاره سوم محسوب میگردد.

علیپور در ادامه اذعان داشت: مرگ بسیاری از کودکان زیر 5 سال پس از گذر از ماه اول زندگی قابل پیشگیری میباشد،نظر به اینکه یکی از علل مرگ و میر کودکان سوانح و حوادث میباشد, 20 درصد علت مرگ و میر کودکان زیر 5 سال و علل شایع مرگ و میر با ایجاد معلولیت جسمی و آسیبهای روحی میباشد.

وی در پایان گفت: از این رو در راستای کاهش مرگ و میر کودکان با علت سوانح و حوادث و افزایش سطح اطلاعات، آگاهی والدین و در خصوص اجرای فاز دوم کمپین پیشگیری از حوادث، سعی شده است آموزشها و اقدامات دیگری نیز صورت گیرد.

علیپور در پایان تصریح کرد: امید است با برگزاری این قبیل نمایشگاه ها گامی در جهت کاهش مرگ و میر کودکان دلبند سرزمینمان برداریم .

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.