دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 09:00
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15376صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتچهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 22:19
جمع آوری بیش از 75 کیلو مواد غذایی غیر بهداشتی از سطح شهرستان لالی

جمع آوری بیش از 75 کیلو مواد غذایی غیر بهداشتی از سطح شهرستان لالی به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی،چهارشنبه 15 اسفندماه 97، سال جاری در راستای ارزیابی دقیق وضعیت بهداشتی، دادستان شهرستان به همراه مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی و کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت بصورت سرزده از کشتارگاه دام و برخی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان بازدید کرد .

مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی اظهار داشت: کشتارگاه به عنوان محلی جهت تأمین منبع غذایی اساسی برای انسانها، نقش مهمی را در سلامت اجتماع ایفا می کند. در صورتی که اصول بهداشتی درکشتارگاهها رعایت نشود، افراد مصرف کننده گوشت ممکن است به بیماریهای مختلف مبتلا شوند.

در این بازدید از قسمت های مختلف کشتارگاه، در مراحل پیش از کشتار و پس از آن بازدید شد و تمامی نواقص کشتارگاه با حضور دادستان و توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت لالی بررسی و برای رفع آن به شهرداری ارجاع داده شد .

شایان ذکر است: در این بازدید مشترک از برخی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهر بازرسی صورت گرفت که بیش از 75 کیلو اجناس غیر بهداشتی و تاریخ مصرف گذشته جمع آوری شد.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.