دوشنبه، 6 خرداد 1398 - 16:57
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15373صفحه نخست » اخبار ویژهچهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 21:54
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان حمیدیه منصوب شد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان حمیدیه منصوب شدبه گزارش وب دا خوزستان، طی ابلاغی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر مهران امین دزفولی به سمت سرپرستی شبکه بهداشت و درمان شهرستان حمیدیه منصوب شد.

متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

با سلام و احترام،

نظر به مراتب تعهد، دانش، تجربه و مسئولیت­پذیری که در جنابعالی سراغ می­رود، به موجب این ابلاغ، به سمت «سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان حمیدیه» منصوب می­شوید. علاوه بر تاکید بر مراعات شرح وظایف مترتب بر این عنوان سازمانی، به منظور آگاهی جنابعالی از محورهای اصلی و اولویت­های مورد نظر که برگرفته از اسناد بالا دستی و نیازهای منطقه­ای می­باشند، انتظارات عمومی (میثاق مشترک دانشگاهیان) و اختصاصی به شرح پیوست اعلام می شوند. بدیهی است در ارزیابی دوره ای عملکرد آن مدیریت، میزان دستیابی به اهداف و برآورده شدن این انتظارات سهم موثری خواهند داشت.

ضمن ارج نهادن به تلاش­هایی که تاکنون در آن شبکه به انجام رسیده است، امید می رود که این مجموعه در دوره مسئولیت جنابعالی از رشد و بالندگی بیش از پیش برخوردار­ شده و شاخص­های عمومی و اختصاصی آن و همچنین جایگاه شبکه در میان واحدهای متناظر ارتقاء یابد.

دوام توفیق شما را از خداوند منان خواستارم.

دکتر ایرج نظری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

گفتنی است پیش از این دکتر مصطفی پاک مهر عهده دار این مسئولیت بوده است.

خبر فوری: رئیس بیمارستان گلستان اهواز: آداب و فرهنگ الهی عیادت از بیماران باید نهادینه و احیا شود