دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 09:06
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15361صفحه نخست » اخبار معاونت هادوشنبه، 20 اسفند 1397 - 10:57
پنجمین جلسه کمیته تخصصی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت برگزار شد

پنجمین جلسه کمیته تخصصی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت برگزار شدبه گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، پنجمین جلسه کمیته تخصصی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت با حضور اعضای کمیته و اعضای اتحادیه صنف عطاران در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دبیر کمیته تخصصی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در ابتدای جلسه ضمن اشاره به بررسی مشکلات عرضه کالای سلامت در محل عطاری ها گفت: مبارزه با قاچاق در تمامی مراکز توزیع و عرضه کالاهای سلامت از جمله عطاری ها را از اهم وظایف تعیین شده برای وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی دانست و گفت: ما باید در کنار صنف فعال و دارای مجوز این مهم را به سرانجام برسانیم و با پدیده قاچاق به دلیل تهدید سلامت عمومی و در واقع مرگ تدریجی بودن آن مقابله کنیم.

موسی ظهیری نژاد در ادامه با اشاره به نقش آموزش های عمومی تصریح کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با مساعدت سازمان صمت، تعزیرات، گمرک و نیروی انتظامی آمادگی کامل برای برگزاری دوره آموزشی برای صنف عطاران را دارد.

دبیر کمیته تخصصی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور افزود: اتحادیه صنف عطاران تلاش کند، اصناف بدون مجوز را ترغیب به اخذ مجوز و فروش کالاهای مجاز و دارای مجوز بهداشتی کند.

وی گفت: عطاری ها مجوز فروش هیچ گونه داروی شیمیایی و مکمل را ندارند و دخالت در فعالیت های درمانی بیماران توسط عطاری ها غیرمجاز  است.

دبیر کمیته تخصصی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در پایان یادآور شد: کمک همکاران معاونت درمان باید از فعالیت مراکز غیرمجاز درمان بیماران با عناوین مختلف در سطح شهر جلوگیری کنیم.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.