دوشنبه، 6 خرداد 1398 - 16:58
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15358صفحه نخست » اخبار معاونت هایکشنبه، 19 اسفند 1397 - 13:35
راه اندازی کانون سلامت روستای آرپناه
کانون سلامت روستای آرپناه از توابع بخش مرکزی شهرستان لالی راه اندازی شد.

راه اندازی کانون سلامت روستای آرپناه

کانون سلامت روستای آرپناه از توابع بخش مرکزی شهرستان لالی راه اندازی شد.

ابازری، مسئول راه اندازی کانون های سلامت محله شهرستان لالی، اظهار کرد: هدف از راه اندازی کانون های سلامت محلات روستایی، ارتقای همه جانبه سلامت مردم در راستای اجتماعی شدن مقوله سلامت است.

وی ادامه داد: شبکه بهداشت و درمان لالی در نظر دارد با استقرار کانون سلامت در روستاها و محلات کم برخوردار ، مشارکت مردم را برای ارتقای سلامت جامعه افزایش دهد.

ابازری ضمن اشاره به افزایش مشارکت موثر مردم در ارتقای سلامت عمومی، گفت: افزایش مشارکت مؤثر و ارتقای سلامت جسمی، روحی و اجتماعی محله، تقویت شادابی و امید، نهادینه سازی مشارکت و همکاری های مردم در توسعه سلامت محله از دیگر اهداف اصلی تشکیل کانون های سلامت محلات است.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین بهادری، امام جماعت شبکه بهداشت و درمان لالی، ضمن تقدیر از بهورز روستا و توجه مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی به مقوله ارتقاء سلامت در نقاط محروم شهرستان اظهار کرد: با افتتاح این کانون مردمی، یقیناً بخش عمده ای از خواسته های آموزشی روستایی آرپناه  فراهم خواهد شد.

در پایان و پس از برگزاری انتخابات، کریمی به عنوان دبیر کانون و علی صالح  براتی زاده به عنوان نایب دبیر کانون انتخاب شده و این کانون رسماً افتتاح شد.

گفتنی است روستای آرپناه  از توابع بخش مرکزی شهرستان لالی با جمعیت 2875 نفر و 520 خانوار زیر مجموعه ی مرکز بهداشت و شبکه بهداشت و درمان شهرستان لالی است.

خبر فوری: رئیس بیمارستان گلستان اهواز: آداب و فرهنگ الهی عیادت از بیماران باید نهادینه و احیا شود