دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 09:01
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15355صفحه نخست » اخبار معاونت هایکشنبه، 19 اسفند 1397 - 13:21
برگزاری آیین نکوداشت روز ملی سازمان های مردم نهاد در دانشگاه

برگزاری آیین نکوداشت روز ملی سازمان های مردم نهاد در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دانشگاه، آیین نکوداشت روز ملی سازمان های مردم نهاد، در معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، با حضور مدیران عامل سمن های سلامت برگزار شد.

دکتر نوذر درستان معاون اجتماعی دانشگاه ضمن اشاره به تغییر سیمای سلامت در دهه های اخیر اظهار داشت: برای پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و تحقق پوشش همگانی سلامت، مشارکت آگاهانه و ساختارمند آحاد مردم ضروری است.

وی ادامه داد: سازمان های مردم نهاد مصداق بارز مشارکت ساختارمند و سازماندهی شده مردم هستند و همراهی آنها با بخش سلامت بسیار شایسته تقدیر است.

گفتنی است در ادامه مراسم هر یک از مدیران عامل سمن ها به بیان نقطه نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند و برنامه آموزشی در زمینه خود مراقبتی نیز ارائه شد.

در پایان از سازمان های مردم نهاد با اهدا لوح تقدیر و هدیه تقدیر شد.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.