دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 09:05
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15353صفحه نخست » اخبار معاونت هایکشنبه، 19 اسفند 1397 - 13:01
برگزاری آیین بزرگداشت روز مددکار اجتماعی

برگزاری آیین بزرگداشت روز مددکار اجتماعی

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دانشگاه، آئین بزرگداشت روزهای ملی و جهانی مددکاران اجتماعی با حضور مددکاران منطقه 4 آمایشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، به میزبانی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.

دکتر نوذر درستان، معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، ضمن تبریک روز مددکار اجتماعی، مددکاران اجتماعی را دارای والاترین خصلت های انسانی دانست و اظهار داشت: مددکاران اجتماعی با درایت ، علم، تلاش و مهربانی، این خصلت های متعالی را در راه حمایت از مددجویان در صحنه جامعه به کار می گیرند و ترویج می دهند.

وی ادامه داد: با وجود اینکه بیش از 6 دهه از شکل گیری مددکاری اجتماعی در ایران می گذرد، در بیشتر مراکز درمانی، به مددکاری اجتماعی تنها به عنوان راهی برای اعمال تخفیف مالی به بیماران نگریسته می شد؛ اما با راه اندازی معاونت اجتماعی در سطح وزارت بهداشت و دانشگاه ها، فرصت مناسبی ایجاد شد تا نگاه اجتماعی در همه زمینه ها و از جمله در حوزه مددکاری اجتماعی تقویت شود.

درستان افزود: در حال حاضر قدم های بسیار مثبتی در رابطه با ارتقاء شان، حرفه، منزلت و جایگاه مددکاران برداشته شده است و مددکاران فرصت پیدا می کنند تا بیشتر از گذشته به سایر جنبه های شغلی و حرفه ای خود نیز بپردازند.

در ادامه نیز دکتر جوادی رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت ضمن ابراز قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در برگزاری این برنامه، اظهار کرد: اقدام معاونت اجتماعی این دانشگاه در برگزاری مراسم تجلیل از مددکاران اجتماعی منطقه 4 آمایشی کشور نشان دهنده حسن توجه معاون و مدیران این حوزه به مقوله اجتماعی سازی سلامت است.
وی ادامه داد: مددکاران اجتماعی باید از این فرصت مناسب بهترین بهره برداری حرفه ای را انجام داده و با جلب حمایت سایر ذینفعان در راه اجرای دستورالعمل های مددکاری اجتماعی تلاش کنند.

در ادامه دکتر هاشمی عضو هئیت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران ضمن تبریک روز مددکاری اجتماعی از نگاه جامع و رویکرد های جامعه نگر معاون اجتماعی دانشگاه به حوزه مددکاری اجتماعی تقدیر کرده و اظهار داشت: مددکاران در هنگام مواجهه با یک مددجو تنها به نیاز و یا بیماری آن فرد نگاه نمی کنند، بلکه سعی می کنند در یک فرآیند مدون علمی از طریق ارزیابی های مختلف و مستمر، خانواده، محیط زندگی و سایر عوامل تاثیرگذار بر او را نیز مورد مطالعه قرار داده و بر این اساس مداخلات مناسبی را طراحی و اجرا کنند.
 در ادامه صادقیان مسئول مددکاری اجتماعی دانشگاه، ضمن تبریک روز مددکاری، گزارشی اجمالی از فعالیت های این حوزه و برنامه های آتی آن ارائه داد.

در خاتمه نیز از مددکاران اجتماعی با اهدا لوح تقدیر و هدایا قدردانی شد.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.