دوشنبه، 6 خرداد 1398 - 16:57
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15347صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاشنبه، 18 اسفند 1397 - 13:24
تشریح برنامه های نظارتی معاونت درمان دانشگاه در ایام نوروز از زبان دکتر ورناصری
دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز امسال با تدابیر و برنامه ریزی دقیق تری به استقبال نوروز میرود.

تشریح برنامه های نظارتی معاونت درمان دانشگاه در ایام نوروز از زبان دکتر ورناصری به گزارش وب دا خوزستان، دکتر مهران ورناصری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز در خصوص برنامه ریزی های صورت گرفته در خصوص تمهیدات لازم در هفته های پایانی سال گفت: جهت آمادگی کلیه مراکز درمانی اعم از مراکز دانشگاهی و غیر دانشگاهی، بخشهای بستری و درمان سرپایی این دانشگاه، از بهمن ماه سال جاری اقدام به برنامه ریزی برای استقبال از کاروانهای راهیان نور و مسافرین نوروزی صورت گرفته است.

وی با اشاره به تشکیل کمیته سلامت نوروزی در بهمن ماه 97 در معاونت درمان برنامه ریزی چند مرحله ای در خصوص نظارت بر فعالیت مراکز درمانی، تصریح کرد: جلسات متعددی با مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها و نیز مسئولین بیمارستانهای خصوصی، دولتی و خیریه، موسسات تشخیصی درمانی سرپایی مانند درمانگاههای عمومی شبانه روزی، موسسات تصویر برداری، درمانگاههای دندانپزشکی انجام گرفت و برنامه ریزی جهت حضور شبانه روزی آنها در طول طرح سلامت نوروزی سال ۹۸ انجام پذیرفت.

ورناصری در بخش دیگری با اشاره به اجرای برنامه های تدوین شده در راستای نظارت و بازرسی از کلیه مراکز تشخیصی درمانی شروع و در سه موج توسط کارشناسان پر تلاش معاونت درمان، اذعان داشت: موج اول این بازدیدها از ابتداء اسفند ماه به منظور بررسی وضع موجود آنها، ایجاد حساسیت و آمادگی در مراکز درمانی جهت نوورز 98 آغاز و در حال انجام است. در موج دوم که از 19 تا 24 اسفند می باشد که این بازرسی به منظور پیگیری مسائلی است که در موج اولیه بازدیدها، پیگیری آنها ضروری تشخیص داده شده و در این بازه زمانی می بایست مرتفع خواهد شد.

وی ادامه داد: طی این نظارتها و بازدید ها 12 تیم بازرسی شهرستانی تشکیل و کلیه بیمارستان های مورد بازدید قرار گرفت که میزان آمادگی ها و برنامه های انجام شده بررسی شده و در صورت لزوم مداخلات لازم در محل صورت پذیرفت. همچنین ۳۴ درمانگاه شبانه روزی در سطح شهرستانهای استان مورد بازدید قرار گرفتند.

معاون درمان دانشگاه در مورد تیم های بازرسی از مراکز آموزشی درمانی گفت: 14 تیم بازرسی بیمارستانی به منظور بازرسی از مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانهای اهواز  و همچنین 12 تیم جهت بازرسی از درمانگاه های شبانه روزی شهر اهواز تشکیل شدند که 53 درمانگاه در سطح شهر اهواز بازرسی شده و تذکرات لازم در خصوص فعالیت شبانه روزی در طی ایام اجرای طرح سلامت نوروزی با آنان ارائه شده است.

ورناصری عنوان کرد: با تشکیل 4 تیم بازرسی مجزا از 97 باب آزمایشگاه تشخیص طبی بازرسی به عمل آمده و برنامه مدون فعالیت آنها در ایام تعطیلات نوروزی ابلاغ شده است. لازم به ذکر است موج سوم بازرسی ها از ابتدای سال 1398  آغاز خواهد شد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: تمامی کارشناسان و همکاران تلاشگر در معاونت درمان با آمادگی کامل، نظارت و بازدید از مراکز درمانی را در مدت اجرای طرح سلامت نوروزی سال 1398 از 25 اسفندماه الی 16 فروردین 98 انجام خواهند داد. در طی این مدت مرکز پایش مراقبت های درمانی MCMC که دبیرخانه طرح سلامت نوروزی در حوزه درمان در آن مستقر شده است نیز بصورت شبانه روزی نظارت بر ارائه خدمات درمانی به کاروانهای راهیان نور، میهمانان نوروزی و مردم شریف استان را به عهده دارد.

خبر فوری: رئیس بیمارستان گلستان اهواز: آداب و فرهنگ الهی عیادت از بیماران باید نهادینه و احیا شود