دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 09:03
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15323صفحه نخست » اخبار معاونت هاپنجشنبه، 9 اسفند 1397 - 23:34
نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله نظام جمهوری اسلامی آغاز بکار کرد

به گزارش وب دا خوزستان، نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی روز پنجشنبه ۹ اسفندماه طی 4 روز متوالی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی اهواز با حضور استاندار خوزستان و جمعی از مسئولین و مدیران استانی آغاز بکار کرد.

این نمایشگاه با مشارکت ۴۰ دستگاه اجرایی از جمله دانشگاه عوم پزشکی جندی شاپور اهواز با هدف آشنایی اقشار مختلف مردم با خدمات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در ۴۰ سال اخیر در استان خوزستان و همچنین همکاری بیشتر تمامی دستگاه‌های اجرایی و در راستای شناسایی زمینه های همکاری های مشترک برپا شد.

شایان ذکر است در این نمایشگاه ضمن استفاده از ظرفیت های مختلف اقوام خوزستان در حاشیه نمایشگاه، دستگاه‌های خدمات‌رسان مانند مراکز بهداشتی درمانی، انتقال خون، شهرداری، پژوهش سراهای دانش آموزی و هیئت‌های ورزشی خدمات و بسته های مختلفی را در این نمایشگاه ارائه خواهند کرد.

گفتنی است در نمایشگاه دستاوردهای 40 ساله که ساعات بازدید آن 6 بعد از ظهر تا ۱۱ هر شب می باشد، ایستگاه های سنجش سلامت به همت کارشناسان مراکز بهداشت شرق و غرب اهواز برپا شده اند .

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.