دوشنبه، 5 فروردین 1398 - 09:03
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15322صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاپنجشنبه، 9 اسفند 1397 - 23:06
اولین جشنواره مادران باردار با رویکرد ترویج زایمان طبیعی در اندیمشک برگزار شد

اولین جشنواره مادران باردار با رویکرد ترویج زایمان طبیعی در اندیمشک برگزار شدبه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک، اولین جشنواره مادران باردار با رویکرد ترویج زایمان طبیعی با حضور رئیس مرکز بهداشت اندیمشک و مسئولین محلی، متخصصین زنان و زایمان ،ماماها، مدیران سونوگرافی ها، آزمایشگاه ها، مادران باردار وخانواده های آنان در محل پارک هفتاد و دوتن شهرستان اندیمشک برگزار شد.

مهندس توفیق عنافچه رئیس مرکز بهداشت اندیمشک گفت : بارداری و زایمان یک فرایند طبیعی و فیزیولوژیک است که با توجه به تغیراتی که در ساختار جسمی و روحی مادر رخ می دهد باید تحت حمایت قرار گیرد.

وی افزود: برای نیل به این هدف کارگاههای بهبود سبک زندگی در حین بارداری، هنگام زایمان و تولد نوزاد برپایه حفظ حقوق طبیعی مادر و جنین را تشکیل می دهیم.

عنافچه ادامه داد: اصلاح وضعیت جسمانی مادر، تنفس منظم وتن آرامی، تغذیه مناسب ووزن گیری، آمادگی برای پذیرش وظایف پدری، روشهای کاهش درد زایمان، علایم خطر دوران بارداری ونوزادی، کاهش استرس وهیجان مادر، توانمندسازی و افزایش اعتماد به نفس والدین، کسب مهارت تجربه خوشایند، انجام تمرین ورزشی در دوران بارداری و پس از زایمان مواردی هستند که بصورت رایگان آموزش داده می شوند.

در ادامه به تعداد 15 خانم باردار و همچنین ماماهای همراه که زایمان طبیعی موفق داشتند، هدایایی داده شد.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.