شنبه، 4 خرداد 1398 - 08:45
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15280صفحه نخست » اخبار برگزیدهچهارشنبه، 1 اسفند 1397 - 15:48
43 تن خرمای غیر مجاز در شهرستان کارون کشف و معدوم شد

43 تن خرمای غیر مجاز در شهرستان کارون کشف و معدوم شدبه گزارش وب دا خوزستان، دکتر احمد مشکور نیا از کشف و معدوم سازی 43 تن خرمای غیر مجاز در شهرستان کارون خبر داد .

وی با اشاره به اجرای طرح تشدید جلوگیری از عرضه مواد غذایی غیرمجاز از اول بهمن ماه در خوزستان، گفت: تأمین سلامت مردم و جلوگیری از عرضه مواد غذایی غیرمجاز باعث شد که بخش بهداشت بخصوص در شهرستانهای همجوار با قدرت بیشتری در این مقوله ورود کنند.

مشکورنیا در ادامه اذعان داشت: با توجه به اینکه مواد غذایی فاقد مجوزهای بهداشتی خطر بزرگی برای سلامتی مردم جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان به شمار می‌ رود، بازرسان بهداشت محیط قبل از اجرای برنامه به اصنافی که مواد غذایی غیر مجاز توزیع می کنند، تذکر و در کارتهای بازرسی مرکز تهیه و توزیع آن را ثبت کرده اند .

رئیس مرکز بهداشت شرق تصریح کرد: تیم کارشناسان بهداشت محیط در طول شبانه روز اقدام به بازدید از مراکز تهیه و توزیع نموده و مواد غذایی غیر بهداشتی و فاقد مشخصات را کشف وضبط کرده اند.همچنین در مسیر این بازدید های نظارتی یک کارگاه زیر زمینی بسته بندی خرمای غیرمجاز را در روستای قلعه چنان شهرستان کارون شناسایی، کشف و پلمپ کردند.

وی ضمن بیان این مطلب که تامین سلامت مردم خط قرمز مرکز بهداشت استان خوزستان و واحد های تحت پوشش است، افزود: مقدار زیادی خرما در این کارگاه غیر مجاز وجود داشت که طی مراحل مختلف علاوه بر اینکه خرماها به صورت غیرمجاز وارد کارگاه می شد، ابزار بسته بندی از جمله قوطی و ظروف نیز غیر مجاز و فاقد موازین بهداشتی بوده اند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون مقدار خرمای موجود در این کارگاه را 600 تن برشمرد و افزود: از این مقدار خرمای موجود، 43 تن غیرقابل مصرف انسانی بوده است که پس از انجام آزمایشات و کشت نمونه میکروبی و شیمیایی، نتیجه اعلام و عملیات معدوم سازی به همکاری نیروهای انتظامی و کارشناسان بهداشت شهرستان کارون صورت گرفت.

وی در پایان در مورد مواد غذایی معدوم شده بیان کرد: طی 10 ماه نخست امسال 34 تن ماده غذایی در محدوده تحت پوشش مرکز بهداشت شرق اهواز و 13 تن در محدوده شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون معدوم شده است.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: فشارخون بالا، یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ناتوان‌کننده جامعه امروز