جمعه، 30 فروردین 1398 - 09:57
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15245صفحه نخست » اخبار معاونت هاسه شنبه، 23 بهمن 1397 - 11:41
سومین همایش بزرگ نیکوتینی های فرانام ناحیه 4 کشور در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد

سومین همایش بزرگ نیکوتینی های فرانام ناحیه 4 کشور در  دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شدبه گزار ش وب دا خوزستان، سومین گردهمایی بزرگ انجمن مردمی نیکوتینی های فرانام ناحیه 4 کشور دوشنبه 15 بهمن ماه 97 با حضور دکتر نوذر درستان معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و  بیش از 450 نفر از اعضای این انجمن که اقدام به ترک دخانیات کرده بودند، باهمکاری معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز  در تالار شهدای دانشگاه برگزار شد .

انجمن نیکوتینی های فرانام (N .A  )، بعنوان یک تشکل مردمی از طریق گفتگو با افرادی که به استعمال دخانیات می پردازند، آن ها را ترغیب و تشویق به ترک سیگار نموده و این افراد نیز با شرکت در جلسات گروهی، تجارب مفید خود را در زمینه تداوم ترک سیگار و روزهای عاری از دخانیات ، دراختیاز یکدیگر می گذارند و از این طریق سعی می نمایند از نظرعلمی، روحیه اجتماعی، آگاهی و انگیزه یکدیگر را برای استمرار دوره ترک سیگار افزایش دهند .

دکتر نوذر درستان معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اثرات سوء مصرف مواد دخانی بر سلامت افراد و نزدیکان و آثار مخرب آن بر اقتصاد خانواده ها و جامعه اشاره نمودند و اقدام این انجمن را نمود بارز مسئولیت پذیری، تعهد و مشارکت اجتماعی در جهت پیشبرد اهداف نظام سلامت دانستند .

در ادامه دکتر نعمانی مدیر گروه بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت استان خوزستان با تقدیر از تلاش های آگاهانه و مسئولانه گروه های مردمی برای تقویت سلامت جامعه، دخانیات را یکی از مهمترین عوامل خطر بروز بیماری های غیر واگیر و از جمله موثرترین عوامل در بروز مرگ و میر در جهان، ایران و استان خوزستان دانستند

وی در بخش دیگری با اشاره به اهداف سند ملی پییشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و برنامه های متنوع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، در جهت دستیابی به اهداف این سند اعلام کردند که حوزه سلامت از هر تلاش علمی که به روش صحیحی به انجام رسیده و باعث ارتقای سلامت جامعه شود حمایت خواهد کرد.

در ادامه مسئولین انجمن فرانام ( N .A  ) به ارائه گزارش عملکرد سالیانه این انجمن پرداختند و برخی از شرکت کنندگان در این گردهمایی نیز بصورت داوطلبانه ، تجارب مفید خود را در زمینه تداوم پاک بودن و دور بودن از دخانیات بیان کردند .

لازم به ذکر است در این مراسم بیش از 450 نفر از افراد مرتبط با انجمن نیکوتینی های فرانام ناحیه 4 کشور از استان خوزستان و همچنین شهر های تهران، ایلام، همدان، پاکدشت، رفسنجان، اصفهان، و ... که از سابقه ترک سیگار با مدت های متفاوت از چند ماه تا چند سال برخوردار بودند، حضور با نشاط و مشارکت فعال داشتند و بار دیگر میثاق بستند که علاوه بر تداوم دور نگه داشتن خود از مواد دخانی، در جهت ترغیب و تشویق افراد سیگاری به ویژه جوانان و نوجوانان تلاش نمایند

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: امدادرسانی به مردم مناطق سیل زده با همکاری تمامی سازمانها صورت گرفته است