جمعه، 30 فروردین 1398 - 09:59
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15201صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاچهارشنبه، 17 بهمن 1397 - 15:59
در ششمین روز از دهه مبارک فجر، دومین "بانک شیر" کشور در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) افتتاح شد

به گزارش وب‌دا خوزستان، نخستین بانک شیر استان خوزستان و دومین بانک شیر کشور با حضور دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه، دکتر سید مهدی حسینی زاده معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان، دکتر مهران ورناصری معاون درمان دانشگاه در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز با اعتبار 230 میلیون تومان افتتاح شد.

بانک شیر مادر، مرکزی برای جمع‌آوری و آماده‌سازی صحیح شیر اهدایی مادران است. شیر مادر را می‌توان دوشیده و در شرایط مناسب نگهداری و سپس به بانک شیر منتقل کرد. پس از اطمینان از سالم بودن اهداکننده شیر، شیر جمع‌آوری‌ شده پاستوریزه و در شرایط مناسب نگهداری می‌شود و در اختیار بخش‌های نوزدان و NICU  برای نجات نوزادان نارس قرار می‌گیرد.

امروزه در بسیاری از کشورها برای بسیاری از نوزادان نارس که هنوز شیر مادر خودشان آماده نیست از شیر اهدایی مادر پاستوریزه شده استفاده می‌کنند و این آماده‌سازی و پاستوریزاسیون شیر مادر در بانک شیر انجام می‌شود.
مادرانی که می‌خواهند به نوزادانی غیر فرزند خودشان شیر هدیه دهند، می‌توانند به بانک شیر مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز مراجعه کنند تا علاوه بر پاداش اخروی، احساس خوب کمک به یک نوزاد و مادر او را داشته باشند.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: امدادرسانی به مردم مناطق سیل زده با همکاری تمامی سازمانها صورت گرفته است