جمعه، 30 فروردین 1398 - 09:58
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15107صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتپنجشنبه، 27 دی 1397 - 20:48
تلاش مجمع خیرین شهرستان هندیجان جهت حضور متخصص قلب در بیمارستان شهداء

تلاش مجمع خیرین شهرستان هندیجان جهت حضور متخصص قلب در بیمارستان شهداء به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان سه شنبه 25 دی ماه 97 جلسه موسسه خیریه بیمارستان شهداء شهرستان هندیجان، با حضور دکتر احسان صفائی سرپرست شبکه بهداشت و درمان،خانم ندا توکلی رئیس بیمارستان شهداء و جمعی از اعضاء فرهنگستان هندیجان و خیرین سلامت در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

با هدف اصلی تعیین راهکاری جهت برطرف کردن مشکل حضور متخصص قلب و بحث درمورد برطرف نمودن سایر مشکلات بیمارستان شهداء برگزار شد.

دکتر صفائی در این خصوص بیان داشت: مدلی که در بسیاری از شهرستانهای دیگر باعث برطرف شدن کمبودها و مشکلات آنان شده، استفاده از خیرین، معتمدین و دلسوزان شهرستان است که هم درجریان وضعیت موجود قرار داده شوند و هم با همفکری و مشورت، راهکارهای لازم بدست آید. خوشبختانه در هندیجان این کار انجام شده و با کمک این عزیزان بسیاری از مشکلات رفع شده است، نیاز هست که این روند ادامه دار باشد و اعضاء جدید و دلسوز شهرستان جذب و به این مجمع ملحق شوند تا بتوان شرایط ارائه خدمات درمانی در شهرستان را بهتر کرد.

وی در ادامه ضمن بیان این مطلب که هدف اصلی تعیین راهکاری جهت رفع موانع جهت حضور متخصص قلب و سایر مشکلات بیمارستان شهداء است، گفت: دو موضوع آموزش و بهداشت و درمان مهمترین شاخصهای توسعه در هر شهر و منطقه ای هستند. برای پیشرفت در این زمینه ها حضور جدی و دلسوزانه بزرگان شهر و مسوولین شهرستان لازم و ضروری است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان در مورد حضور پزشک در شهرستان افزود: کمبود امکانات رفاهی و نبود بستر مناسب برای طبابت پزشکان، اصلی ترین موانع موجود برای فعالیت پزشکان در هندیجان میباشد، که برای رفع این موانع، وجود منابع مالی مناسب جهت بهبود شرایط که دارای بخشهای مختلف عمرانی، تجهیزاتی و رفاهی است مهمترین راهکار  موجود میباشد.

وی در ادامه اظهار داشت: از جناب آقای باقر عسکری خیر محترم و دلسوز که تلاشهای زیادی در این زمینه انجام دادند تشکر و قدردانی دارم و همچنین تشکر و قدردانی میکنم از اعضا مجمع خیرین و دلسوزان بیمارستان شهداء که با پیگیریهای مستمر خود، مسیرهای پیشرفت و توسعه سطح خدمات درمانی در بیمارستان شهداء را هموار کردند.

لازم به ذکر است پس از گفتگو و ارائه پیشنهادهای مختلف توسط خیرین و مسئولین، در اولین قدم پیگیری جهت جذب متخصص قلب انجام و مصوب شد اقدامات اولیه جهت حضور و توافق اولیه با متخصص قلب صورت گیرد. جذب جراح عمومی و راه اندازی اتاق عمل بیمارستان شهداء در دستور کار بعدی مجمع قرار گرفت.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: امدادرسانی به مردم مناطق سیل زده با همکاری تمامی سازمانها صورت گرفته است