جمعه، 3 اسفند 1397 - 03:27
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15103صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتپنجشنبه، 27 دی 1397 - 19:41
دیدار مسئولین با خانواده معظم شهداء شهرستان هندیجان بمناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان سه شنبه 18 دی ماه 97 به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، دکتر احسان صفائی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان همراه با حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالحمید حسینی امام جمعه شهرستان، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن ساداتی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رضا بوعذار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان، ایرج دلشاد مسئول حراست شبکه بهداشت و حیدر بحرکانی مدیر فوریتهای پزشکی شهرستان، با خانواده معظم شهداء خلیفه حیات و عزیز حیات هندیجانی دیدار کردند.

حجت الاسلام و المسلمین حسینی در این دیدار بیان کرد: دیدار با خانواده شهدا را راهی جهت کسب فیض و معرفت است .از این رو دست نیاز در برابر این شهداء و خانواده محترمشان بلند میکنیم . انشالله که خداوند همه ما را در مسیر مستقیم و درستی که این عزیزان در آن به فیض عظیم شهادت نائل شدند، هدایت کند.

دکتر صفایی در بخش دیگری از این دیدار اظهار داشت: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به لطف خدا و منویات مقام معظم رهبری، کشور در مسیر پیشرفت و ترقی قرار دارد. خون شهداء ضامن حیات این مملکت است و به پشتوانه شهداء است که اینگونه مقتدرانه در برابر استکبار جهانی ایستاده ایم.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان گفت: همه مسوولین در برابر خون شهداء که ریخته شد تا این کشور به افتخار و استقلال برسد، مسوول هستیم، موظف هستیم با تمام توان تلاش کنیم در هر زمینه ای که مشغول فعالیت هستیم به مردم خدمت کنیم و باری رو از دوش این شهر و مردم که محرومیتهای زیادی ازجمله در بخش بهداشت و درمان دارد برداریم.

در این دیدار، ضمن مرور خاطرات گذشته دو شهید گرانقدر، خانواده این شهداء خواسته ها و کمبودهای خصوصا مادر شهید عزیز حیات هندیجانی را بیان کردند و مسولین حاضر در این دیدار، در برطرف کردن مشکلات و برآورده کردن خواستهای این مادر گرانقدر که همسر، فرزند و برادر زاده خود را تقدیم این انقلاب کرده، قول مساعد دادند.

شهداء گرانقدر، شهید خلیفه حیات هندیجانی و فرزند شهیدشان عزیز حیات هندیجانی از شهداء جنگ تحمیلی هستند که در تیر ماه سال 1365 در آبهای خلیج فارس و در اثر اصابت موشک به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

خبر فوری: 43 تن خرمای غیر مجاز در شهرستان کارون کشف و معدوم شد