سه شنبه، 28 اسفند 1397 - 03:16
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15076صفحه نخست » اخبار معاونت هاچهارشنبه، 19 دی 1397 - 16:22
جلسه کارگروه تخصصی امداد، نجات و آموزش همگانی مدیریت بحران استان تشکیل شد
جلسه کارگروه تخصصی امداد، نجات و آموزش همگانی مدیریت بحران استان تشکیل شدبه گزارش روابط عمومی فوریتهای پزشکی دکترشهیار میرخشتی مدیر حوادث و فوریتهای پزرشکی  دانشگاه علوم پزشکی اهواز سه‌شنبه ۱۸ دی ماه، در جلسه استانی کارگروه تخصصی امداد، نجات و آموزش همگانی مدیریت بحران که در اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به حادثه از دست دادن یکی از نیروهای فوریتهای پزشکی گفت: انتصار میرود ابعاد حادثه سیل اندیکا کمیته حقیقت یاب عملکرد دستگاه های ذیربط را نه بر اساس گزارش خودشان، بلکه با توجه به شواهد عینی بررسی کند.

وی افزود: قصد نداریم کسی را مقصر جلوه دهیم، هدف ما این است که دیگر همکاران از دست نروند.
میرخشتی عنوان کرد: ۱۲۰ هزار ماموریت در سال انجام می شود که با محک ثانیه ما را می سنجند و در صورت چند ثانیه تاخیر، عملکرد اورژانس را زیر سئوال می برند، در حالی که برای دیگر دستگاه های مرتبط چنین سنجشی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه در تمامی دستگاه‌ها کمبود هایی وجود دارد، افزود: اما در این حادثه دقایقی قبل از ساعت ۳ بعد از ظهر در تماس با شخص بنده گزارش دادند که خانواده ای برای تفریح به آن منطقه رفته و در سیلاب گیر افتاده اند.
رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی ادامه داد: این نشان دهنده فرهنگ ضعیف عده ای است که در شرایط بد آب و هوایی به تفریح در مناطق خطرناک می روند و برای دیگر دستگاه ها ایجاد زحمت می کنند. باید آموزش و اطلاع رسانی دقیق در این زمینه صورت بگیرد.

میرخشتی ضمن اشاره به این نکته که وظیفه مرکز فوریت های پزشکی امداد و نجات نیست، بیان کرد: کار ما فقط درمانی است. نیروی ما به جای اینکه به دل سیلاب بزند باید صبر می کرد تا دستگاه های امداد گرفتار شدگان در سیلاب را نجات می دادند و به دست نیروی امدادگر ما می رساندند، اما به هر علت و به کرات این کار صورت گرفته است.

وی با بیان این نکته که بر اساس استاندارد قدیمی کشور باید ۵۴ دستگاه خودرو اورژانس در اهواز وجود داشته باشد، عنوان کرد: در حال حاضر تنها ۱۷ دستگاه در اهواز وجود دارد که دیروز یکی از آنها را به دلیل سرعت غیر مجاز و نداشتن پلاک توقیف کرده اند، امیدواریم دوستان راهور دقت داشته باشند؛ نمیتوان خودروهای اندک خود را به دلیل نداشتن پلاک از فعالیت خارج کرد.
رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه اظهار امیدواری کرد و گفت: امیدوارم خانواده هایی که جوانان خود را سالم برای خدمت به کشور به ما تحویل می دهند سالم نیز تحویل بگیرند.

خبر فوری: