دوشنبه، 3 تیر 1398 - 18:55
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15075صفحه نخست » اخبار معاونت هاچهارشنبه، 19 دی 1397 - 16:09
کارگاه تخصصی HSE در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار خواهد شد

کارگاه تخصصی HSE  در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار خواهد شددکتر بابایی مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از برگزاری کارگاه تخصصی یک روزه بهداشت، ایمنی محیط زیست HSE خبر داد و گفت: با توجه به برنامه ریزی بعمل آمده کارگاه یاد شده در حوزه بهداشت، ایمنی محیط زیست با هدف آموزش مباحث مربوطه و به منظور ارائه توانمندی ها و ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ویژه مدیران پژوهشی، مدیران HSE و کارشناسان صنایع و سازمان های استان در روز سه شنبه 25 دیماه 97 از ساعت هشت و نیم صبح در سالن دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بر می شود.

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه افزود: کارگاه تخصصی یکروزه HSE با محورهایی از قبیل ایمنی سیستم ها و مهندسی رزیلینس، مهندسی عوامل انسانی و طراحی شغلی، چالش و مخاطرات محیط زیست صنایع، تغذیه و سلامت کارکنان صنایع ارائه خواهد شد.

شایان ذکر است علاقمندان می توانند برای ثبت نام به وب سایت اداره ارتباط با صنعت دانشگاه به نشانی http://industry.ajums.ac.ir  مراجعه و در کارگاه HSE ثبت نام فرمایند.

گفتنی است: در پایان کارگاه گواهی معتبر برای شرکت کنندگان صادر خواهد شد .

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی