دوشنبه، 3 تیر 1398 - 18:59
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15065صفحه نخست » اخبار ویژهچهارشنبه، 19 دی 1397 - 11:37
پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بمناسبت در گذشت دکتر رجبی

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بمناسبت در گذشت دکتر رجبیدکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پیامی در گذشت دکتر ساسان رجبی رئیس اداره پزشکی قانونی شهرستان مسجدسلیمان را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:

" کل'ُ مَن' عَلیها فَان وَ یبقَی وَجهُ رَبک ذوالجلالِ والاکرامِ "

ضایعه در گذشت نابهنگام جناب آقای دکتر ساسان رجبی رئیس اداره پزشکی قانونی شهرستان مسجدسلیمان موجب تأثر گردید. لذا اینجانب لازم می دانم غفران و رحمت الهی برای آن مرحوم و صبر و صحت برای خانواده ایشان مسئلت نمایم.

دکتر ایرج نظری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی