دوشنبه، 3 تیر 1398 - 19:00
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15058صفحه نخست » اخبار برگزیدهسه شنبه، 18 دی 1397 - 00:25
برگزاری ششمین جلسه ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب در دانشگاه

برگزاری ششمین جلسه ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب در دانشگاهبه گزارش وب دا خوزستان، ششمین جلسه ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب در دانشگاه با حضور دکتر فرهاد حمزه لوی مدیر روابط عمومی دانشگاه و مسئولین روابط عمومی های معاونت های تابعه در دانشگاه برگزار شد .

در ابتدای این جلسه مدیر روابط عمومی دانشگاه با اشاره به شعار ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با عنوان افتخار به گذشته، امید به آینده گفت: تبیین دستاوردهای بهداشت و درمان استان پس از انقلاب اسلامی، ارائه کارنامه چهل ساله دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مهمترین اهداف تشکیل ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در استان می باشد.

وی با تأکید بر اینکه ستاد چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی را باید مانند یک ضرورت با فعالیتهای چشمگیردنبال کرد، افزود: ملت  شریف ایران در تمام صحنه های انقلابی مانند بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خوش خواهند درخشید.

حمزه لوی در ادامه با بیان اینکه حضور پرشور مردم در صحنه‌های انقلاب اسلامی عامل اصلی پیروزی بوده است، گفت: تلاش می میشود تا در این ایام شاهد برگزاری هر چه باشکوتر این مراسم و راهپیمایی 22 بهمن باشیم.

در پایان هریک از مصوبات پیگیری و در مورد چگونگی برگزاری برنامه های متنوع تبادل نظر شد.

فايل ها الصاقي:

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی