سه شنبه، 28 اسفند 1397 - 03:18
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15057صفحه نخست » اخبار معاونت هاسه شنبه، 18 دی 1397 - 00:11
دوره آموزشی قانون تأمین اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه روز یکشنبه 16 دی ماه 97 دوره آموزشی قانون تأمین اجتماعی باحضور کلیهدوره آموزشی قانون تأمین اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد کارشناسان امور اداری وکارگزین های واحدهای تابعه دانشگاه در سالن جلسات آموزش کارکنان برگزار شد.

این دوره آموزشی با هدف رفع ابهامات و ایجاد وحدت رویه در اجرای قانون تأمین اجتماعی در سطح دانشگاه برگزار شده است.

در این دوره آموزشی مباحث مربوطه توسط ممبینی رئیس شعبه 5 اهواز ارائه شد و مشکلات موجود در واحدهای تابعه مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

خبر فوری: