دوشنبه، 3 تیر 1398 - 19:02
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15054صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتدوشنبه، 17 دی 1397 - 22:39

کارگاه آموزشی نحوه ثبت صحیح گواهی فوت در بیمارستانهای حوزه غرب اهواز برگزار می شودبه گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب اهواز دکتر مهرداد شریفی رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز از برگزاری کارگاه آموزشی نحوه ثبت صحیح گواهی فوت ویژه پزشکان بیمارستانهای حوزه غرب اهواز خبر داد و گفت: برنامه ثبت و طبقه بندی علل مرگ یکی از برنامه های مهم حوزه سلامت در زمینه آمار و اطلاعات است و عدم ثبت صحیح آمار و اطلاعات مرگ و میر موجب ایجاد اختلال در برنامه ریزی های کلان سلامت کشوری می شود.همچنین یکی از چالشهای حال حاظر برنامه عدم صدور گواهی پزشکی فوت استاندارد، توسط برخی پزشکان می باشد .

از این رو مجموعه مرکز بهداشت غرب اهواز در راستای بهبود وضعیت گزارشات بیمارستانی در این خصوص و همچنین ارتقاء وضعیت موجود با انجام مداخلات موثر اقدام به برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه پزشکان در بیمارستانهای تحت پوشش با محوریت اهمیت نظام ثبت مرگ و میر و علل آن، نحوه تکمیل صحیح گواهی فوت، علل زمینه ایی، علل واسط و علل فوری مرگ و کدهای پوچ، علل محتمل با توجه به سن و جنس و موارد منع صدور گواهی فوت و ارجاعی جسد به پزشکی قانونی و... طبق برنامه زمانبندی شده نموده است.

وی در ادامه تصریح کرد: کارگاه مذکور در سه بیمارستان آیت ا... کرمی، میلاد و آپادانا از مجموع هشت بیمارستان در حوزه غرب اهواز برگزار شده است.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز هدف از برگزاری این کارگاهها را ضمن ارتقاء همکاری بین بخشی تقویت نقاط قوت این فرایند، شناسایی نقاط ضعف برنامه و ارائه راهکارهای مناسب جهت مرتفع نمودن آنها با برنامه ریزی منظم و زمانبندی مناسب عنوان کرد.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی