چهارشنبه، 5 تیر 1398 - 19:39
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15048صفحه نخست » اخبار معاونت هایکشنبه، 16 دی 1397 - 15:37
اولین کمیته محیط زیست و سلامت کار اندیشگاه سلامت استان برگزار شد

به گزارش وب دا خوزستان، اولین کمیته محیط زیست و سلامت کار اندیشگاه سلامت استان، چهارشنبه 12 دی ماه 97، با حضور دکتر نوذر درستان معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر محمد بدوی معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه، روسای ادارات محیط زیست، هواشناسی استان و جمعی از اعضاء هیئت علمی و نمایندگان دیگر ادارات در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

دکتر درستان در این جلسه با تاکید بر حضور مردم و همکاری آنان افزود: اندیشگاه سلامت کار یکی از زیر شاخه های دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی ( ساغ) می باشد. امر سلامت به عنوان بخش مهمی از جامعه به حضور مردم و همکاری بین بخشی سازمانها نیاز دارد و معاونت اجتماعی به عنوان یک پل ارتباطی بین بخشی میان مدیران می‌تواند در امر سلامت نقش مهمی را ایفا کند.

وی در اشاره به همکاری دانشکده بهداشت طی این مدت با معاونت اجتماعی گفت: در تمامی زمینه ها از حمایت‌های اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت بهره‌مند بوده ایم. علاوه بر این در حال حاضر دکتر گودرزی با تمام مسئولیتی که در اندیشگاه سلامت برعهده دارند حضور شما باعث دلگرمی کارشناسان این معاونت بوده است.

معاون اجتماعی دانشگاه در ادامه با اشاره به همکاری دکتر کرمی اشاره کرد و گفت: در خصوص مشکل سلامت محیط زیست، فلرهای نفتی، درختان که به عنوان یک عامل تنفسی در استان هستند و همچنین کارخانه های فعال موجود در اهواز موجب آلاینده‌ها در سطح شهرستان می شود، باید کارهای تحقیقاتی جامعی صورت گیرد.

وی از برگزاری کنفرانس استانی و یا کشوری با حضور جمعی از دانشگاه ها و دیگر ادارات از جمله محیط زیست، هواشناسی و غیره نام برد و افزود: بطور گسترده می توان این امید را به مردم داد که این استان بیش از هر استان دیگری قابل زندگی و سرمایه گذاری است. هم برای امروز و هم برای آینده و هم برای فرزندانمان و بتوانند خدمتی به این استان داشته باشیم.

دکتر گودرزی نیز هدف از برگزاری این جلسه را بارش افکار و بررسی تعامل میان دانشگاهها و دیگر سازمان‌ها برشمرد و گفت: به لحاظ علمی و آکادمیک دست همکاری دیگر ادارات مرتبط می فشاریم تا بررسی تعامل میان دانشگاهها و ارتباطدیگر سازمان‌ها با صنعت علاوه بر هدفمندی، نظام مند و ساختارمند شوند.

رئیس اندیشگاه سلامت این جلسه را به دنبال هم اندیشی با روسای دانشگاه ها دسته بندی و اولویت گذاری کرد و اظهار داشت: اندیشگاه دانشگاه علوم پزشکی نهادی است وابسته به دانشگاه که در پیوند با دبیرخانه سیاست گذای سلامت فعالیت می کند.هدف از ایجاد اندیشگاه سلامت، برقراری ارتباط با صاحبان فرآیندهای ناظر بر سلامت در بخش سلامت یا دیگر بخش های توسعه، اعلام موضوع های اولویت دار که باید درباره آنها اندیشه شود، دریافت اندیشه ها درباره موضوعات اعلام شده، فراهم آوردن فهرستی دسته بندی شده از اندیشه ها و سرانجام حمایت طلبی برای کاربردی ساختن اندیشه ها می باشد.

وی همچنین با اشاره به فعالیتهای اداره ارتباط با صنعت در دانشگاه ها و بررسی نیازمندیهای دانشگاه به علم و صنعت افزود: با توجه به رسالت معاونت اجتماعی که جمع گرایست اگر به این بپردازیم که یک ساختار نظام مند و یک تشکیلاتی را به وجود آوریم و یک کار بزرگ و در واقع یک مگا پروژه وارد این دانشگاه می شود که به گروه‌های مختلف خدمات لازم را ارائه می دهد و به نوعی این به این طریق نیست که تنها یک مورد دنبال شود .

گودرزی در ادامه گفت: معاونت اجتماعی باید مطالبه گری کند نتایج را بررسی کند که مطالعات به چه طریقی در جامعه تأثیر گذاشته است چه اهدافی شامل جامعه شده است و آیا نتایج مناسبی حاصل شده است یا خیر؟! دغدغه‌های موضوعات مختلف با توجه به شرایط اقلیمی شهر اهواز بسیار متفاوت هستند.

در ادامه این جلسه هریک از نمایندگان و روسای ادارات مرتبط نقطه نظرات خود را بیان نمودند.

فايل ها الصاقي:

خبر فوری: دکتر فروزان از ابداع روشی جهت شناسایی داروی استامینوفن از سرم خون انسان خبر داد