دوشنبه، 3 تیر 1398 - 18:55
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15044صفحه نخست » خبر ویژهشنبه، 15 دی 1397 - 19:18

دیدار هیات رئیسه دانشگاه با خانواده شهدا در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامیبه گزارش وب‌دا خوزستان، شنبه 15 دی‌ماه 1397 در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در راستای تجلیل از شهدا که بعنوان ارزش‌های جامعه محسوب می‌شوند، دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به همراه هیات رئیسه و معاونین دانشگاه با خانواده شهدای مدافع حرم تجدید میثاق و دیدار کردند.

نظری با اشاره به اینکه به عنوان مجموعه دانشگاه وظیفه خود می‌دانیم که قدردان شهدا و خانواده آنها باشیم گفت: شهیدان برای حفظ ارزش‌ها و آبروی انقلاب و اسلام از جان شیرین خود گذشتند و همه حرف‌هایشان را در عمل زده‌اند که ما نیز بعنوان کسانی که خدمتگزار مردم هستیم بایستی راه و مسیر شهدا را سرلوحه کار خود قرار دهیم و از جایگاه ارزشمند آنها تجلیل نماییم.

دکتر علی خدادادی رئیس جمعیت هلال احمر خوزستان نیز در بخشی از این دیدار به یک نقل قول از امام راحل(ره) اشاره کرد و گفت: زمانی که حجت الاسلام والمسلمین کروبی رئیس بنیاد شهید و ایثارگران بود به محضر امام مراجعه می‌کند و امام به او می‌فرماید که خانواده شهدا به عنوان یک ارزش هستند و خدمتی که به آنها می‌شود کمتر از خدمت به خود شهید نیست، به خصوص بایستی پدر و مادر و البته فرزندان و همسر شهید مورد حمایت قرار گیرند.

وی ادامه داد: شهدا باعث سرافرازی ایران در عرصه بین المللی هستند و امیدوارم با تاسی از شهدا و تلاش و جدیتی که به خرج می‌دهیم در محضر شهدا شرمنده نباشیم و از اینکه در جمع خانواده شهدا هستیم باعث افتخار است.

خدادادی افزود: شهدا باعث آبرو و فخر جامعه اسلامی هستند و اگر جامعه اسلامی اعتبار و آبرویی دارد بخاطر ایثارگری و از خود گذشتگی شهدا و خانواده هایشان است و البته جایگاهی که در این شرایط حساس به این کشور می‌دهند.

دکتر کرمی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه نیز در دیدار با خانواده شهید تصریح کرد: واقعیت این است که قبل از اینکه خانواده شهدا به این نیاز داشته باشند که کسی به دیدار آنها برود، این افراد مختلف هستند که نیازمند دیدار با خانواده شهدا هستند.

وی ادامه داد: خانواده شهدا به عنوان گروهی از جامعه محسوب می‌شوند که اگر بزرگ نبودند شهید نمی‌دادند و خود شهید کسی هست که اگر بزرگ و والا مقام نبود، به درجه رفیع شهادت نائل نمی‌شد؛ لذا دیدار با خانواده شهدا باعث می‌شود که نسیمی از معنویت وجود هر کسی را فرا گیرد.

گفتنی است در حاشیه این دیدار، خانواده شهدای مدافع حرم شهید مجید محمدی، شهید ناصر مسلمی سواری و شهید سید جاسم نوری هر کدام در خصوص مقام شهید سخنانی ایراد کردند و جایگاه ارزشمند شهدا مورد تجلیل و احترام قرار گرفت.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی