پنجشنبه، 1 فروردین 1398 - 11:12
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15037صفحه نخست » اخبار معاونت هاجمعه، 14 دی 1397 - 13:41
کارگاه fhsi ویژه دبیران کمیته بحران و فوکال پوینت های بحران بیمارستان ها در معاونت درمان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، کارگاه fhsi  ویژه دبیران کمیته بحران و فوکال پوینت های بحران بیمارستان ها و شهر ستان ها با محوریت مدیریت امور بیمارستانها در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.

از جمله موارد مطرح شده در این کارگاه آموزشی می توان به  نقش mcmc در بحران ها، چگونگی مدیریت بحران در بیمارستانها، شناخت مخاطرات و خطرها در هر بیمارستان، چگونگی ارزیابی ایمنی سازه ای غیر سازه ای و عملکردی بیمارستانها اشاره کرد .

گفتنی است شناخت ظرفیت های قابل افزایش در بیمارستان ها، چگونگی فراخوان نیروها، پیش بینی مکان های قابل استفاده در زمان بحران از دیگر موارد بررسی شده در این کارگاه بوده است.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.