پنجشنبه، 1 فروردین 1398 - 11:12
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15028صفحه نخست » اخبار ویژهسه شنبه، 11 دی 1397 - 12:57
کارگاه آموزشی گزارش خبری ویژه مسئولان روابط عمومی واحدهای تابعه برگزار شد
کارگاه آموزشی گزارش خبری ویژه مسئولان و کارشناسان روابط عمومی واحد های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز با تدریس زینب شریفی دکترای علوم ارتباطات برگزار شد.

کارگاه آموزشی گزارش خبری ویژه مسئولان روابط عمومی واحدهای تابعه برگزار شدبه گزارش وب دا خوزستان، کارگاه آموزشی گزارش خبری ویژه مسئولان و کارشناسان روابط عمومی واحد های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز سه شنبه 11 دیماه 97، با تدریس زینب شریفی دکترای علوم ارتباطات در سالن معاونت پژوهشی برگزار شد.

شریفی با اشاره به اهمیت گزارش نویسی در حرفه روابط عمومی گفت: گزارش نویسی یکی از مهارت‌های مهم در تولید محتوا است و تسلط یا عدم تسلط بر آن، می‌تواند سرنوشت فعالیت‌های وابسته به تولید محتوا از جمله فضای مجازی  را تغییر دهد.

این کارگاه آموزشی در راستای تحقق اهداف روابط عمومی وزارت بهداشت، جهت توانمندسازی مسئولین و رابطین روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

در بخش دیگری از این کارگاه شریفی عناصر خبر، مفاهیم و اصول خبر نویسی را برای شرکت کنندگان یاد آور شد و در ادامه کارگاه کارشناسان به صورت کاربردی با نمونه های مختلف خبر و گزارش آشنا شدند.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.