پنجشنبه، 1 فروردین 1398 - 11:12
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15026صفحه نخست » اخبار معاونت هادوشنبه، 10 دی 1397 - 16:15

حضور گسترده کارکنان معاونت غذا و دارو و بسیج جامعه پزشکی اهواز در راهپیمایی 9 دیبه گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه: کارکنان معاونت غذا و داروی اهواز به همراه کارکنان بسیج جامعه پزشکی خوزستان در مراسم گرامیداشت 9 دی شرکت کردند.

این مراسم که با شعار «40 سال ولایتمداری، بصیرت و استقامت؛ رمز ماندگار انقلاب اسلامی» برگزار شده، با حضور مردم و به‌ ویژه  کارکنان معاونت غذا و داروی اهواز به همراه کارکنان بسیج جامعه پزشکی خوزستان شور و حال خاصی پیدا کرده و پلاکاردهایی حاوی شعارهای انقلابی در دست حاضران در مراسم دیده می‌شود.

همچنین سخنران این مراسم سردار محمدرضا نقدی، معاون فرهنگی کل سپاه پاسداران است که در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در سالروز نمایش بصیرت ملت ایران، سخنرانی کرد.

یادآور می شود: این مراسم با حضور آحاد مردم انقلابی در حرم مطهر حضرت علی‌ابن مهزیار اهوازی برگزار شد.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.