پنجشنبه، 1 فروردین 1398 - 11:11
- اندازه متن: + -  کد خبر: 15019صفحه نخست » اخبار ویژهیکشنبه، 9 دی 1397 - 15:58
سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بهبهان منصوب شد

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بهبهان منصوب شدطی ابلاغی از سوی دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بهبهانمنصوب شد.

متن ابلاغ به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر غلامرضا بادفر

عضو محترم هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بهبهان

با سلام و احترام،

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده حضرتعالی و با توجه به تأیید جناب آقای دکتر قاضی­ زاده هاشمی - مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی – بدین­وسیله و با حفظ سمت کنونی، به عنوان سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بهبهانمنصوب می­ شوید.

از جنابعالی انتظار می­رود با استفاده از توان تخصصی و کارشناسی اعضاء هیأت علمی و کارکنان محترم آن دانشکده و استفاده از ظرفیت منابع بالقوه سایر بخش­های حوزه مأموریت خود و در چارچوب اسناد بالادستی به ­ویژه سیاست­های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران و برنامه­های مورد نظر وزارت متبوع، اقدامات ذیل را به­انجام رسانید:

1. تأمین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم به­ویژه محرومین و نیازمندان؛
  2. ارتقاء برنامه­های جاری حوزه­های بهداشتی، درمانی،آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی؛
  3. صیانت از منابع انسانی، فیزیکی و مالی؛
  4. عملیاتی نمودن برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران و اهداف و برنامه­های سلامت دولت دوازدهم؛
  5. توسعه عدالت در سلامت در حوزه مأموریت خود؛
  6. توجه به امر اعتدال، توانمندی و شایسته­سالاری در انتصابات و تکریم اعضاء هیأت علمی و کارکنان حوزه سلامت؛
  7. هدایت مجموعه تحت امر به­عنوان بخشی مهم از مجموعه دانشگاه­ها و دانشکده­های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تابعه کلان منطقه چهارم آمایشی.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف وظایف با رعایت قانونمداری، اعتدال ­گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.

دکتر ایرج نظری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی نوروز 98 را تبریک گفت.