شنبه، 4 خرداد 1398 - 08:48
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14704صفحه نخست » اخبار دانشکده هاسه شنبه، 8 آبان 1397 - 14:40
برگزاری نشست شورای تحصیلات تکمیلی با دانشجویان جدیدالورود پرستاری و مامایی

برگزاری نشست شورای تحصیلات تکمیلی با دانشجویان جدیدالورود پرستاری و ماماییبه گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی جلسه نشست شورای تحصیلات تکمیلی 28 مهرماه با حضور دانشجویان جدیدالورود دکتر تخصصی پرستاری و مامایی در سالن جلسات دانشکده با حضور رئیس و معاونین آموزشی، پژوهشی و دانشجویی-فرهنگی، مدیران گروه های آموزشی و جمعی از مسئولین واحدهای دانشکده برگزار شد.

در ابتدا هر یک از مسئولین واحدهای مختلف ضمن تبریک به دانشجویان جدیدالورود، وظایف دانشجویان و نحوه تعامل آنان با واحدهای مربوطه را توضیح دادند.

آشنایی با قسمت های مختلف دانشکده، بخصوص واحد تحصیلات تکمیلی، بیان نکاتی از آیین نامه های آموزشی مربوط به دوره، برگزاری کارگاه های آموزشی و پژوهشی، قوانین و مقررات آموزشی و... بودند.

همچنین دانشجویان در خصوص نیازهای آموزشی و پژوهشی پیشنهادات خود را ارائه دادند.

خبر فوری: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: فشارخون بالا، یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ناتوان‌کننده جامعه امروز