دوشنبه، 3 تیر 1398 - 18:56
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14018صفحه نخست » اخبار بیمارستان هادوشنبه، 28 خرداد 1397 - 11:33
داروی آسم در دوران بارداری زیر نظر پزشک مصرف شود
خانم های باردار برای درمان آسم دوران بارداری باید زیر نظر پزشک دارو مصرف کنند؛ اگرچه برای مصرف داروهای آسم دوران بارداری هیچگونه منعی وجود ندارد.

داروی آسم در دوران بارداری زیر نظر پزشک مصرف شودبه گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز، بارداری در برخی مواقع مشکلاتی را در راه های هوایی فوقانی برای خانم ها ایجاد می کند که ممکن است پیش از بارداری دچار این علائم نشده باشند. بروز مشکل در راه های هوایی و تنفسی موجب ایجاد ورم در ناحیه بینی، حلق و بروز خر و پف در خواب می شود.

آسم دوران بارداری در یک سوم خانم های باردار بعد از زایمان بهبود می یابد. در یک سوم دیگر نیز بعد از زایمان حادتر می شود اما ممکن است در یک سوم خانم های باردار، آسم بعد از زایمان هیچگونه تغییری با وضعیت قبل از زایمان تغییری نکند.

اگرچه غالب داروهایی که برای درمان آسم دوران بارداری تجویز می شود هیچگونه عارضه ای جدی در بارداری ایجاد نمی کنند اما مصرف دارو در این دوران باید زیر نظر پزشک صورت بگیرد. درمان آسم در خانم های باردار همانند درمان آسم در افراد عادی است.

معمولا خانم ها به تمایل بر عدم مصرف دارو در دوران بارداری یا مصرف کمترین مقدار داروی تجویزی دارند؛ اما خانم ها باید آگاه باشند که آسم اگر با علائم خس خس سینه، سرفه و نفس تنگی همراه باشد، تاثیر عوارض این ناراحتی ها بر مادر و جنین بیشتر از مصرف دارو در دوران بارداری خواهد بود.

توصیه می شود خانم های باردار دچار آسم و نفس تنگی، در معرض عوامل تشدید کننده علائم از جمله گرد و خاک قرار نگیرند؛ داروهایی که برای درمان آسم تجویز می شوند معمولا از نوع آنتی هیستامین ها و اسپری های بینی است.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی