تلکس وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز: رئيس مركز بهداشت خوزستان بر لزوم رعايت بهداشت مواد غذايي در اردوگاه‌هاي آسيب‌ديدگان سيل اخير تاكيد كرد
دوشنبه، 26 فروردین 1398 - 13:43     کد خبر: 15566

دكتر مهدي حسيني‌زاده در اين خصوص اظهار كرد: در شرايط بحراني مانند سيل مردم به دليل استرس‌هاي وارده و دور ماندن از منازل خود نسبت به شرايط عادي دچار آسيب‌پذيري بيشتري هستند. 
 
وي افزود: بنابراين جهت تامين شرايط بهداشتي براي اين افراد فعاليت‌هاي بيشتري انجام شود. با توجه به نگراني‌ها در خصوص بروز بيماري‌هاي روده‌اي، همكاران بهداشت محيط با تمام توان براي پيشگيري از اين بيماري‌ها بسيج شده‌اند و وضعيت آب، بهداشت عمومي و بهداشت غذا را در محل‌هاي تجمع مردم كنترل مي‌كنند.
 
رئيس مركز بهداشت خوزستان در ادامه با اشاره به بازديد هاي صورت گرفته اذعان داشت: بازرسي‌ها در خصوص بهداشت مواد غذايي در اردوگاه‌هاي آسيب‌ديدگان سيل اخير و همچنين محل‌هاي پخت مواكب با جديت انجام مي‌شود و در صورت مواجه شدن با مواد غذايي غيرمجاز و تاريخ گذشته يا مواد غذايي مانده معدوم‌سازي انجام مي‌شود.
 
حسيني‌زاده گفت: به دستگاه‌هاي مختلف اجرايي از جمله هلال احمر اعلام شده كه مواد غذايي پخته شده بايد در حداقل زمان ممكن يعني حداكثر يك ساعت پس از پخت به دست مصرف‌كنندگان برسد تا از بروز مسموميت جلوگيري شود. همچنين در بازديدهايي كه از اردوگاه‌ها انجام مي‌شود مرتبا از مردم درخواست مي‌كنيم از نگهداري غذاي گرم در چادرهاي خود خودداري كنند.
 
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز ادامه داد: همچنين با اعزام پزشك و تيم بهداشتي نسبت به معاينه افراد در مواكب و محل‌هاي پخت مردمي اقدام خواهد شد تا نسبت به توزيع غذاي سالم بين مردم اطمينان بيشتري حاصل شود. 
 

رئيس مركز بهداشت خوزستان تصريح كرد: با توجه به آسيب‌پذيرتر شدن افراد بايد مسائل بهداشتي با دقت و جديت بيشتري دنبال شود از اين رو از خيرين و مردم نيكوكار و همچنين مواكب در خواست مي‌شود كه مواد اوليه را در شرايط مناسب نگهداري كنند. همچنين سطوح و تجهيزات آشپزي مثل تخته‌هاي كار، چاقو و ظروف را با دقت شستشو دهند و بهداشت فردي را رعايت كنند.

 

منبع: ايسنا


برگشت به تلکس خبرها