وب دا خوزستان | پايگاه خبري و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز : انجام فلورايدتراپي در سطح مدارس شهري و روستايي هفتكل
سه شنبه، 18 دی 1397 - 14:21 کد خبر:15064

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان هفتكل، مهندس مهرداد آهنگي رئيس مركز بهداشت شهرستان از انجام طرح فلورايدتراپي دانش آموزان به همت واحد سلامت دهان و دندان مركز بهداشت هفتكل در سطح شهر و روستا خبر داد.

آهنگي گفت: با توجه به اهميت بهداشت دهان و دندان كه يكي از برنامه‌هاي مهم طرح تحول سلامت نيز به شمار مي رود و نقش فلورايدتراپي در كاهش پوسيدگي دندان‌ها در كودكان و نوجوان محسوب مي‌شود، با حضور پرسنل شبكه بهداشت و درمان شهرستان در سطح مدارس شهري و روستايي، فلورايدتراپي را جهت دانش آموزان شهرستان بعمل آورديم.

وي افزود: وارنيش ماده‌اي ايمن و ارزان قيمت است و مقدار بسيار كمي از آن براي پوشش دندان‌هاي يك كودك يا نوجوان كافي مي‌باشد و خطري ندارد.